Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spozniakacy się okres, help

Polecane posty

Gość gość

Laseczki, spóźnia mi się okres już 10 dni. Współżyje z chłopkiem jednak od czasu poprzedniej miesiączki kochaliśmy się może. 4-5 razy. Objawy jakieś na okres mam - zawsze powiększają mi się węzły chłonne pod pachami i obecnie tez są trochę powiększone. Prawda jest, że mój okres spóźnić się lubi, rok temu spóźnił się prawie miesiąc. Niedługo wyjezdzam na wakacje, więc po powrocie wiem z pewnością, ze umówię się ginekologa w celu zrobienia cytologii i konsultacji. Ale do tego jeszcze trochę czasu jest, więc proszę Was o pomoc- może któraś z Was miała podobna sytuacje jak ja. Nie choruje- w zeszlym roku miałam anemię, podejrzenie nadczynnosci tarczycy ( nie trafne) oraz nerwice lekowa, z która już nie mam problemów. Nie zażywam leków. W ostatnich dwóch miesiącach bardzo dużo pracowałam, złe tez znoszę upały. Czy któraś miała podobnie ? :-( dodam, że pracuje w klimatyzowanym pomieszczeniu, wczoraj zjadłam stara pastę jajeczna i wczoraj i dziś mam mdłości, wczoraj temperatura 38 stopni, dziś już ustabilizowana sytuacja, oprócz bólu głowy i gardła . Martwię się ciąża ale tez z jednej strony ja wykluczam i martwię się, że może być to coś innego :-( Help :(

Gość gość
Proszę o pomoc :(((