Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka199027

POWAŻNIE O ODCHUDZANIU

Polecane posty

Gość rybka199027

Zaczęłam się odchudzać i myślałam że tu można z kimś normalnie i poważnie porozmawiać o odchudzaniu zaprzyjaźnić sie wspierać nawzajem. A tu co? same głupoty i reklamy. Poczytałam kilka tematów i szkoda słów jakie bzdury ludzie piszą.

Gość gość
Bzdury tzn?

Gość rybka199027
Poczytaj sobie różne tematy to będziesz wiedzieć

Gość gość
Jestem w jednym już długo i nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość gość22www3333
Bo też piszesz bzdury ha ha autorka ma racje kafeteria spadła na dno same bzdurne reklamy i bezsensowne wpisy niewiem czy ludziom się w d****h poprzewracało czy im płacą za wypisywanie tych bredni

Gość rybka199027
W końcu ktoś rozumie o co chodzi.

Gość gość22www3333
I co z tego że rozumiem jestem pewnie jedyna zaraz kupe reklam powrzucają tutaj i tyle a szkoda bo fajnie by było dzielić się swoimi doświadczeniami

Gość rybka199027
Może się uda normalnie porozmawiać. To jakie są te twoje doświadczenia? Moje to takie: już kilka razy sie odchudzałam ale bez specjalnego efektu. Teraz znów zaczęłam od kilku tygodni jem pięć mniejszych posiłków staram sie ćwiczyć kiedy tylko mam czas odstawiłam słodycze i słodkie napoje. Schudłam 5 kg na razie to nic przy mojej wadze, ale staram się. Najbardziej walcze z podjadaniem i czasem brakuje mi motywacji.

Gość gość
Widocznie źle się odchudzałaś i źle się do tego zabierasz.

Gość gość22www3333
No ja się nie mogę zabrać tak na poważnie bo nie moge znaleźć odpowiedniego sposobu który by mi pasował czytam czytam i nic ciekawego nie moge wyczytać

Gość gość22www3333
Kiedyś jadłam tak na 800 max 1000kcal i sobie w domu ćwiczyłam tak z 20 min to w 1,5 miecha schudłam 13kg tak średnio 2kg tygodniowo mi spadało a teraz za chiny nie moge się zebrać i zawziąść niewiem czemu chyba z lenistwa i wygody a przydałoby się z 12kg zrzucić

Gość gość22www3333
Napisz z jakiej wagi startujesz i ile masz wzrostu noi ile chcesz schudnąć ja mam 168cm i ważę o zgrozo 76kg a chciałabym tak 63-66kg byłoby ok wtedy

Gość gość
Bo tak to jest z dieta i cud. Żeby schudnąć trzeba jeść. Ja jem regularnie 4-5 posiłków. Zazwyczaj 4 się udaje chyba że ćwiczę to 5 jest 21-22. Zbilansowane posiłki. Nie bać się węglowodanów. Aktywność fizyczna. Zejście z kg trwa dłużej ale przynajmniej trwałe. No i przede wszystkim zdrowe nawyki już do końca życia. A nie schludnie się 10 kg. Osiagnie cel i wierni za się słodycze i fast foody. Zdrowy tryb życia nie oznacza że nigdy już nie zjesz góra że śmietaną i owocami. Raz po raz od święta można zgrzeszyc ale grunt to zachować zdrowy rozsądek.

Gość rybka199027
Ja mam 163 cm i 94 kg.

Gość gośćPaullina91
Dokładnie i u mnie tak to wygląda. 5 posiłków dziennie, o stałych porach i do tego aktywność fizyczna i efekty są.

Gość gość22www3333
Każdy jest inny jeden chudnie jedząc 5 posiłków a drugi dwa ostatnio czytałam ze skuteczniejsze jest odchudzanie jedząc dwa razy dziennie więc to nie jest reguła

Gość gość
Wiele osób stosuje okno żywieniowe IF że się je np między 11-18 swoje zapotrzebowanie kaloryczne. Tylko że trzeba mieć silna wolę żeby nie jeść przez pozostałe 16 h. Jedząc regularnie nie ma się napadów głodu. Łatwiej utrzymać zdrowa dietę nie rezygnując z niczego. U mnie w weekend w ramach podwieczorek jest kawałek ciasta i kolacja wtedy lekkostrawna. Dieta to nie kara.

Gość gość
Jak sama sobie dietę układałam to cały czas coś tam sobie podjadałam . Od jakiegoś czasu stowsuje wygodaDiete i co nie podjadam bo wiem ze hajs wydałam i się jej trzymam . Taka moja motywacja .

Gość gość22233333
niewierze w żadne diety od dietetyka to nie jest jedzenie tylko męka wpierdzielać płatki owsiane, pieczone owoce i suszone, gotowane mięso - trociny i w kółko jedno i to samo do zżygania a potem chce się zjeść coś normalnego i co następuje efekt jojo

Gość rybka199027
Ja też nie wierze w gotowe diety można jeść duzo rzeczy ale z umiarem

Gość gość5555555555
Widzę ze forum poważnie o odchudzaniu umarł szybciej niż się zaczął i sama autorka nawet nic nie pisze żałosne a potem ma pretensje niewiadomo do kogo

Gość gość Teresa G
W moim przypadku rewelacyjny wynik dało zastosowanie Foreverslim. W końcu trafiłam na środek, który faktycznie pomógł mi pozbyć się nadwagi

Gość gość
Co autorka ma pisać jak tu nikt nie jest zainteresowany

Gość gość7676767
To po co zakładała temat

Gość gość
Niestety autorka ma rację - reklama goni reklamę. Marketing szeptany kwitnie. Kafeteria zeszła na psy i jest mało wiarygodna. Kiedyś tu sie fajnie pisało, bywałam codziennie, a teraz masakra - wejde raz na tydzień, bije po oczach Foreverslimem, african mango, iqgreenem, srenerem Igorem i sie pisać odechciewa. Powinni blokowac takie wpisy.