Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka199027

POWAŻNIE O ODCHUDZANIU

Polecane posty

Gość gość Daria G
Mi w preocesie odchudznaia bardzo pomogło zastosowanie Foreverslim

Gość gość Sylwia P
Całkiem na poważnie, odchudzanie to proces. Dieta powoliła mi na dostarczanie tylu kalorii ile potrzebowowałam, Foreverslim powodował, ze nie miałam apetytu na słodycze (moje przekleństwo), a dodatkowo podkręcał metabolizm, systeamtyczne ćwiczenia dbały o toby pozbyć się tego co juz się nagromadziło.

Gość gość
Moje zdanie jest takie że schudnąc z Foreverslim powinno sie udać każdemu.Ja wybrałam odchudzanie z Foreverslimem i to był bardzo słuszny wybór.Jeżeli kiedykolwiek jeszcze miałabym sie odchudzać to bez zastanowienia kupiłam bym te tabletki kolejny raz.

Gość gość Małgorzata Wrocek
Jak najbardziej powąznie, mi by się na pewno nie udało, gdybym nie zastosowała Foreverslim. Owszem była dieta, były ćwiczneia, ale w moim przypadku problemem okazał ,się za wolny metabolizm. Zastosowanie Foreverslim było skutecznym sposobem na jego "przyśpieszenie"

Gość gość
Ja postawiłam na znane i bardzo skuteczne tabletki Foreverslim.W moim przypadku spadek wagi to 10 kg ale pewnie było by znacznie więcej gdybym stosowała się do wszystkich zasad kuracji.Ale dla mnie to i tak dużo biorąc pod uwagę że łykałam tylko tabletki i nie robiłam nic więcej

Gość gość
Takie głupoty to zachowaj dla siebie! !!!

Gość gość
Foreverslim niezaprzeczalnie najlepszy suplement na rynku brałam go równoecześnie z mamą i obie schudłysmy ja trochę więcej mama parę kg mniej ale też mniej się ruszała

Gość gość
I po co 5x pod rząd chwalisz ta chemię? I tak nikt w to nie wierzy