Gość gość Napisano Sierpień 24, 2018 Dziewczyny i chłopaki jakiś czas temu poznałam super chłopaka,wydawał się na prawdę bardzo nie smiały oczywiście okazywał mi zainteresowania Po czym na imprezie zobaczyłam go gdy bawił się z inną dziewczyną, co na prawdę mnie zasmuciło bo poznałam jego znajomych i uczestniczyłam w jego codziennym dniu praktycznie. Oczywiście zaczął mnie przepraszać ,że zachował się jak niedojrzały chłopiec itp. Od tygodnia się z nim nie kontaktuje ,co jest trudne bo ciągle o nim myślę. To głupie bo rozsądek podpowiada mi żeby olała sprawę i nie pisała do niego bo to strata czasu, że gdyby chciał to by napisał . A z drugiej strony sama przed sobą tłumacze go,że może jego nieśmiałość go paraliżuje w tym ,że może ja powinnam wyjść z inicjatywy by pokazać ,że ten incydent puściłam w niepamięć . Nie chcę wyjść na wariatkę a chcę z nim kontaktu. Totalnie nie wiem co zrobić jestem w błędnym kole Co radzicie .???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach