Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracz janusz

narkobiznes czy znacie kogoś

Polecane posty

Gość tracz janusz

Mam nietypowe pytanie: czy znacie kogoś osobiście, z widzenia, lub czy wasze rodziny i znajomi znają ludzi, którzy zajmują/zajmowali się narkotykami, narkobiznesem? Nie chodzi mi o tych co zażywają, ale tych, którzy produkują, przemycają, wożą, handlują na większą czy małą skalę narkotykami, dopalaczami czy nawet podrobionymi lekami lub sterydami? Gdzie działali/działają, chodzi mi czy duże miasto czy mniejsza miejscowość, w kraju czy poza Polską Jak się potoczyły ich losy, czy działają jeszcze? Czy obłowili się na tym czy skończyli w więzieniu lub w piachu? Piszcie proszę o znanych Wam przypadkach z życia wziętych, lub osób Wam bliskich czy znajomych :)

Gość gość
No usiedli jak kazdy wczesniej czy pozniej :-)

Gość tracz janusz
Mazowszanin, zapamiętaj kim jest Janusz Tracz. Ja nigdy nie skalałem się z Policją, mnie ukształtowała Polska Ludowa i pomogły organy bezpieczeństwa państwa. Z żadnymi chłystkami z Milicji czy Policji nie skalałem sie i nie skalam A tak w ogóle oczekuję merytorycznych odpowiedzi, a nie nieuprawnionych zarzutów, przecież nikt nie będzie nikogo namierzał. Janusz Tracz zarabia na czym innym, mądrzy robią kasę na tematach gospodarczych, a narko jest dla hołoty. A Policja, służby pisowskie typu ABW czy CBA to zło zabijające duch przedsiębiorczości mieszkańców Państwa Polskiego. Pozdrawiam z Tulczyna

Gość marawstala
Arsen? : )

Gość ArsenZawszeCzerwony
to nie ja pisałem XD

Gość marawstala
A to sorki : )

Gość tracz
interesują mnie wyłącznie merytoryczne odpowiedzi a nie inwektywy czy wycieczki personalne jeśli kogoś nie znacie, albo nie chcecie odpowiedzieć , to po odpowiadacie - życie jest proste

Gość gość
On bał się handlować. Wszyscy koledzy w mamrze. On jest chudy i zostałby tam przecwelony. Bał się i nie rozprowadza.