Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czujecie sie czasem slabo i zle mimo ze jestescie zdrowe?

Polecane posty

Gość marawstala
Cos slyszalam, nie wiem jak do tego doszło, ale wiem, ze egzaminator (?) w ostatniej chwili uciekł a ja moze strach sparaliżował... nie wiem

Gość gość
Ona została w samo do końca zamiast uciekać, ale to działo się zbyt szybko ja się dziwię że egzaminator zdążył uciec. Zobacz film to chwila była.

Gość gość
Można wieszać psy ale ja też długo z samochodu wysiadam bo nie jestem przyzwyczajony. Pewnie też bym nie zdążył uciec :/

Gość gość
Tez przynioslam karton, bardzo wytrzymały po piwie Zateckim : ) X Pewnie z piwem w środku :p w sumie bym się napil piwa :o

Gość marawstala
Dlatego pisze, ze może strach ja sparaliżował... A a jego widocznie adrenalina pobudzila, ratował sie kto mógł... Ale nie wiem dlaczego na tych torach utkneli

Gość gość
No mogła by być ze mną a tak jej nie ma :( ile już takich rzeczy miałbym harem :(

Gość marawstala
Nie stać mnie na tyle piwa .)

Gość marawstala
Dziwna sytuacja

Ale podobno on wyskoczył na tyle wcześnie że jeszcze machał rękami w stronę pociągu jakby chciał żeby pociąg zwolnił... Ale nie zwolnił

Gość gość
dziś może w szpilkach była i stwierdziła że i tak nie zdąży wysiąść to może zdarzy ruszyć poza tym strach że ja obciąża skasowaniem samochodu mógł też zadecydować. Ja na infie spalilem komputer a na foto zgubiłem aparat.

Gość marawstala
Slyszalam tez o innym przypadku, jakis maszynista zginął bo uderzył głową o cos... Jakby połączyć te wydarzenia (?)

Gość marawstala
Jutro pewnie cos więcej bedzie wiadomo, moze jej pasy sie zaciely i dlatego nie mógł jej pomoc... Zajrze później,pa!

Gość marawstala
Maszynista nie mogl widziec i dlatego nie zwolnil... Wiem ze to różne przypadki, ale jakoś tak dziwnie wyszlo

Gość gość
dziś Nie stać mnie na tyle piwa .) X Skapstwo to nie jest nie stać. Na pewno rocznie więcej pijesz ;)

Gość marawstala
Tak piąte przez dziesiąte słuchałam radia i cos slyszalam o śmierci maszynisty

Gość marawstala
W tym roku ostro żulilam .) pa!

Gość gość
Zielona ja kawa z viastkiem zaraz :)

Gość gość
Czy to temat o tej 18 czy o słabości? Ja czesto zle sie czuje. Jest mi słabo, czasem gdy za pozno zjem sniadanie, czasem jak niskie cisnienie jest, zmiana pogody. Glowa mnie boli jak slabo śpię. W nocy boli mnie tez brzuch, podejrzewam ze przy owulacji, przu okresie takze. Uwazam sie za baaaardzo słaba o nawet nauczyciel wfu odroznial mnie od imienniczki przupisujac mi przymiotnik mała mimo ze bylam wyzsza, a to zarabalam sie kolanem w nos i krew leciala a to zemdlalam na wfie, akademii czy kosciele.

Gość gość
Czas wprowadzić poduszkę bezpieczeństwa w pociągu.

Gość gość
Ja tak mam że często czuję się słabo, w głowie mi się kręci, nogi i ręce trzęsą, ale ja cierpię na bulimie (od 13 lat) i to pewnie przez to.

Gość marawstala
Jesli odległość była niewielka to wiem ze nic nie można było zrobić...

Gość marawstala
Lucanus cervus wczoraj Ale pilam kiedyś jakies jasminowe piwo i było dobre, dziki sad tez lubię : ) czasem : )

Gość gość
Jak zmienia sie cisnienie atmosferyczne. Do tego jestem niskocisnieniowcem, czasrm za szybo wstane i robi mi sie slabo. Albo jak jestem glodna