Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kongahahha

Spróbowałam poszukać kochanka na portalu erotycznym co tam zobaczyłam to

Polecane posty

Gość Kongahahha

nie mieści się w głowie. Ostatnio postanowiłam znaleźć sobie kochanka, nie na jedna noc tylko na dłużej. Założyłam konto na portalu Datezon, umieściłam tam dość konkretny opis siebie i moich wymagań no i oczywiści zdjęcia to były ostanie moje chwile błogiej nieświadomości . No i zaczęło się, po godzinie miałam już blisko trzydzieści wiadomości, od połowy biło tak straszną i żałosną desperacją że miałam ochotę któremuś postawić panią do towarzystwa, a to co było w drugiej połowie nie jestem w stanie znaleźć słów, to był jakiś psychiatryk ja nie miała w ogóle pojęcia że jest tyle psycholów i dewiantów, oszczędzę wam to co w tych wiadomościach było, ci ludzie żyją w jakimś innym nienormalnym świecie. Prawie wszystkie wiadomości w czasie urzędowania na tym portalu mniej więcej tak wyglądały. A teraz najlepsze, profile tych panów, na prawie każdym z nich były umieszczone głównie zdjęcia przyrodzenia, najlepszy był jeden delikwent który napisał do mnie wiadomość, miał w galerii 152 zdjęcia i nie zgadniecie...na wszystkich prezentował swoje przyrodzenie z różnych stron i w rożnym "stanie skupienia", jak z koleżanka przeglądałyśmy tą galerie to płakałyśmy ze śmiechu, można z tych fot zrobić film 3d :D. W ciągu tygodnia pobytu tam znalazł się jeden fajny facet, byłam gotowa się z nim spotkać niestety spalił, przysłał mi swoje zdjęcie w samochodzie gdzie było widać kawałek fotelika dziecięcego a ja takich akcji nie toleruję, szukałam raczej kawalera. Najgorsze po pobycie w tamtym miejscu jest to że mam świadomości ilu pomyleńców chodzi po świecie których nierzadko mijam na ulicy, poczułam lekkie obrzydzenie nie polecam tego portalu, kochanków najlepiej szukać wśród znajomych w pracy albo w clubie.

Gość gość
Przecież o to chodzi na tym portalu, ja pokazuje mojego ptaszka ty pusie jak się oboje podobają genitalia to się umawiamy na seks. To nie portal randkowy gdzie szukasz kochanka a może coś więcej... Lol

Gość gość
Nie oczekuj normalnych mezczyzn na kochankow bo tacy chca zwiazkow lub byc sami przez takie szmaty jak ty co zdradzaja

Gość gość
Jak ci chodzi tylko o seks to w czym problem , ze zonaty i dzieciaty?

Gość Kongahahha
gość dziś W klubie tez pokazujesz ptaszka ? gość dziś Tak tam solidarność jajników z tą która mogłaby być zdradzana.