Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy się odrobaczacie oczyszczacie organizm jestem przerażona

Polecane posty

Gość gość

Jakoś natknęłam się na jakiś artykuł w necie i jestem przerażona... nigdy się nie idrobaczałam ani nie oczyszczalam organizmu. Córka często choruje przeszła kuracje przeciwko pasożytom jutro podaje następny syrop. Czytałam ze cala rodzina ma przejść taka kuracje? Lekarz nic nie mówi leki mamy bez recepty. Szczerze? Boję się

Gość gość
Podobno przez skórę wylaza po kąpieli ziolowej. Zobacz filmy. Nie wiem czy w to wierzyć bo to dziwne dość.

Gość gość
Tak odrobaczam od kilku lat całą rodzinę 2 razy w roku.

Gość gość
22 18 kiedyś teściowa opowiadała jak kapala tak mojego męża i jego siostrę. Dziękuję wole nie oglądać. Jezu to prawda. Piszcie dziewczyny jaki środek mogę sobie kupić? Czytałam ze po takim kuracjach się wymiotuje są biegunki boże to straszne. Pestki dyni podobno działaj?

Gość gość
22 19 powiedz coś więcej? Jakim preparatami? Ja karmie piersią wiec jak narazie musze sobie chyba odpuścić? Na pewno mam lokatorów bo jak była. Dzieckiem ile razy jadło się coś z ziemi tzn jabłka gruszki truskawki

Gość gość
Oczywiście, że nie. Nie mam żadnych objawów wskazujących na tasiemca, owsiki czy inne glisty, i nie będę się truła bo komuś się "pasożyty" uroiły... w mózgu chyba mu się zalęgły :O

Gość gość
Pyrantelum bez recepty( zawiesina) lub tabletki na receptę

Gość gość
Po tym czasie wychodzą przez o***t i pełzają po skórze w okolicach krocza, następnie wysychają i giną.

Gość gość
Temat-reklama.

Gość gość
Nawet kota nie odrobaczanie się profilaktycznie tylko robi mu się najpierw badania w kierunku pasożytów, bo takie odrobaczanie nie jest obojętne dla organizmu. A wy chcecie tak własne dzieci truć?

Gość gość
Ale czy to możliwe że robaki wylaza ze skóry?.

Gość gość
Proszę was. Temat jest na poważnie a wy sobie żarty stroicie

Gość gość
Mniejsze spustoszenie robią w organizmie te pasożyty niż 2 razy do roku przyjmowanie środków odrobaczajacych!Odrobaczanie tak ale tylko po badaniach.