Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robiła któraś z Was zwrot ubrań do HM online?? Ile czekałyście na pieniądze??!!

Polecane posty

Gość gość

Często zamawiam córce ubranka w h&m online, ale pierwszy raz robiłam zwrot. Niby czeka się do 14stu dni na pieniądze, a kurier zabrał zwrot prawie 4tygodnie temu i cisza :o To jakiś żart :o

Gość gość
Kupuję tam b często,ale postanawiam sobie że dość.Wlasnie chodzi o zwroty, PORAZKA. Ja w ogóle kasy nie otrzymałam za 2rzeczy, niestety list przewozowy zgubiłam ,miałam tylko nr zamówienia i dupa. H&m to złodzieje. We wszystkich sklepach jest możliwy zwrot w realnym sklepie tylko nie w H m. Dziadostwo. Tak jak Ty potrafię czekać,1,5 m-ca.Teraz jest coraz gorzej.Kiedys,jeszcze rok temu było szybciej, około 3tygodni. Teraz jak Ty czekałam ponad miesiąc.I jeszcze pisałam on line i dopiero po tym tydzień później kasę miałam. A zamawiam dużo, za około 500zl m-cznie. Jednak powoli przerzucam się na inne firmy, takiego dziadostwa jak te zwroty w H/m nie ma co popierac co w ogóle mnie zraża Staram się odszukać to samo w Zarze, Berzhce, Mohito, Stradivarius IE.TM można oddać w sklepie oto uczciwa firma nie to co złodziejski h/m

Gość gość
00:07 a napisz mi jeszcze... najpierw wysyłają podobno e-mail? .... i od tej pory liczą sobie 14dni? Ja nie dostałam jeszcze nawet żadnej informacji na maila... więc do zwrotu kasy tymbardziej daleko? To 370zl. Nie popuszcze! :(

Gość gość
Nie wiem jak zwroty, ale na paczkę czekam już 12dni :o

Gość gość
Ja robiłam zwrot kilka razy i jak 2 tyg po odebraniu zwrotu przez kuriera nie było info z ich strony że zwrot doszedł, to dzwoniłam na infolinię, najczęściej tłumaczyli że zwrot jeszcze nie został zarejestrowany etc. Zawsze pilnujcie kartki od kuriera, bez tego zwrotu nie zrobią.

Gość gość
Jak bez tego zwrotu nie zrobią?? Łaska???

Gość gość
Burdel tam mają i zawsze mieli. Kupuje u nich mimo to :o ale staram się tak aby nie zwracać!