Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci są tacy słabi???

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Na początku zaznaczę ze mam 17 lat i jestem dość wysoka (185cm) i 'dojrzałą ' dziewczyną. Ostatnio zauwazylam ze prawie wszyscy moi rówieśnicy, w sensie chłopaki są od mnie sporo niżsi (w klasie jestem najwyższa ). Ale najbardziej mnie zdziwiło kiedy większość z nich nie umiało podnieść wiadra z wodą (jakieś 10 -15 kg) kiedy ja poradziłam sobie bez problemu. Czy to normalne w tym wieku ze chłopaki są ode mnie słabsi i mniejsi? Dodam że od 2 lat uczęszczam na siłownię.

Gość gość
jeśli oni nie ćwiczą, to są słbi, mięsnie są niewypracowane. ty nie tylko uczęszczasz na siłownię ale na niej cwiczysz, siłowo trenujesz, to wypracowałas jesli 2 lata ćwiczymy daną umiejetność, trenujemy, to zdobywamy umiejetnosci lepsze niż ci, którzy nic nie robili. Pograj w simsy i zobacz jakie tam sa umiejetnosci: charyzma, kondycja, technika, sprząanie, gotowanie itp.

Gość gość
No rozumiem, ale w końcu to faceci a ja jestem dziewczyną, myślałam że to oni będą silniejsi.

Gość gość
A tej bajce były smoki,tępa smarkulo?Ty na siłkę chodzisz tylko robić selfie a potem wracasz do domu obzerać się czekoladą i innymi przekąskami.Ehh jakie baby,a szczególnie polki,są cholernie żałosne.Nic dziwnego ze nikt was nie bierze poważnie.

Gość gość
chłop jak żaba silniejszy niż baba.

Gość gość
Od klikania na smartfonach i klawiaturze mięśnie im nie urosną. Ogólnie najmłodsze pokolenie to dno pod względem sprawności fizycznej.. :(

Gość gość
185cm :o o ja pierdziele, duża jesteś :) a ładna dziewczyna?

Gość gość
To nie mezczyzni stali sie slabsi tylko kobiety silniejsze a to skutek feminizmu, za ktory podziekuj kobietom. To kobiety i ich sytuacja ulegla g***townej zmianie

Gość gość
serio, nastolatek nie mogacy dzwignac 10 kilo? albo prowo, albo kaleki jakies... chory kregoslup to nic fajnego...

Gość gość
Jak ja miałam 12lat to nosiłam na rękach swoją suczkę 13kg.

Gość gość
18:39 Nastoletni chłopak który nie daje rady podnieść kilkunastu kilogramów? Przecież to jakiś kaleka.