Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myslalem ze miała wszystko

Polecane posty

Gość gość

Kwiatki , spacery, uczucia, niekończące sie rozmowy... Wystarczył głupi wyjazd a granice, który nas podzielił, bo nie miałem na niego pieniędzy wystarczająco. A ona? Cóż nie ukrywajmy zbierała na niego, ukrywając to prze de mna. A myślałem ze nie mamy tajemnic. Zadne alternatywy wyjazdu w Polsce nie dały rezultatu, moje propozycje zostały odrzucone. Zerwała ze mna, wściekła ze nie jadę, bo to bylo jej marzenie. Szkoda ze z tym marzeniem nie dzieliła sie ze mna wcześniej, trochę niepoważne, myśląc ze w kilka miesięcy zarobię. A dowiedziałem sie zbyt późno. Może to był pretekst do zerwania.

Gość hannahhhh
Może po prostu byłeś za dobry. Ostatnio zauważam, że im ktoś jest większą łajzą, tym bardziej wszyscy za nim / za nią lecą. Dobrzy ludzie mają przerąbane.

Gość hannahhhhh
Też przechodziłam przez rozstanie parę mies temu. Oglądałam różne filmy o rozstaniach, w których mówią, co robić jak żyć... pogugluj też. Niektóre są pomocne

Gość gość
Dajesz wszystko,nie wymagasz niczego w zamian i dziwisz się, że nudzi się i kaprysi? A gdzie w tym miejsce na Ciebie, TWOJE OCZEKIWANIA? sam postawiłeś się w roli tego,któy tylko daje i nie chce niczego w zamian. Zawiodłeś jeden jedyny raz w tym układzie i dostałeś ''zapłatę''.

Gość gość
Proponowałeś alternatywny wyjazd w Polsce. Uważasz, że taki wyjazd jest darmowy? niejednokrotnie droższy niż za granicę. Facet musi być zaradny.

Gość gość
Według ciebie jak dowiedziałem sie gdy już były przygotowania do wyjazdu, bo wcześniej nic nie wiedziałem, i co mi tu wyjeżdżasz z zaradnością? W Polsce są tanie miejsca. Nie wciągaj zaradności, bo nie każdy jest bogaty i nie każdego stać na naprawdę drogi wyjazd za granice. Ciebie stać ok, i co chcesz udowodnić?!. Zarób na drogi wyjazd w 3 miesiące, zobaczymy czy wtedy będziesz taki mądry... Chyba ze pracujesz w korpo albo innej instytucji. Ale dla.mnie takie stwierdzenia jak ty podajesz są czystym wieśniactwem. Charuje , na 2 zmiany a ten jeszcze będzie pieprzyc mi tu o zaradnosci. Weź człowieku..

Gość gość
Chyba nie znasz realnego życia, albo jestes królowa co to myśli ze facet będzie ją sponsorować. Zaradność... Ty wgl realiów życia nie znasz. Nie ma tanich miejsc w Polsce? Bo co bo jestes bogata i ty masz gdzieś tanie miejsca i nie masz o takowych bladego pojęcia. Domki są o wynajęcia tanio, nad morzem w górach. Ale królowa będzie mi tu pieprzyc o zaradności, bo oczekuje komnat, pałaców, drogich hoteli. Ale wiesz takie jak ty które lecą na kasę , wcale nie są takie cool. Idź gardzę takimi

Gość gość
Nie była Ciebie warta, nie doceniała.po co Ci taka laska wiecznie wymagająca i nie dająca nic w zamian?chcesz taka partnerkę, którą przy pierwszej lepszej okazji kopnie Cię w dupę, nie ma co rozpaczać nie zasługiwała na Ciebie :)

Gość gość
Wyjazd last minute do chorwacji, samolotem, all inclusive- 1500 zl od osoby. Wlasnie wrocilam. Wiec chyba zarabiasz 1000 zl miesięcznie?

Gość gość
Czlowieku,powinienes dziekowac,ze teraz pokazala jaka jest. Pozniej ,gdybys sie z nia zwiazal,mial dziecko,byloby juz tylko gorzej. Znajdziesz swoja polowke,zycze tobie spelnienia marzen.

Gość gość
Ale o co ta afera, że poleciała sama na wakacje? Poleciała, to i wróciła. Z resztą ten temat już kiedyś czytałam, więc albo prowo, albo autor ma coś z głową i zafiksował się na jednym temacie.

Gość gość
Poleciała wydymała się za wszystkie czasy i wróci do swojego misia który na nią pracuje i znów sobie odłoży na sex wakacje z murzynami.