Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jeszcze na świecie miłe i kochające kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio poznaję coraz więcej kobiet i z biegiem czasu przekonuję się, że są do siebie bardzo podobne. Kochają imprezy i alkohol, nie mają ciekawych pasji. W wolnym czasie najchętniej chodzą do klubu. Przespać się z kolejnym facetem dla nich nic nowego. Czy zostały jeszcze jakieś kochające, miłe kobiety, które nie piją alkoholu w nadmiernych ilościach oraz co weekend nie siedzią w klubach? Zaczynam nabierać poważnych wątpliwości. A jaka jest wasza opinia?

Gość gość
Feminizm zmienil kobiety. To co dobre juz nie wroci. My mezczyzni tez sie przez to zmieniamy a raczej przystosowujemy.

Gość gość
A jaka jest wasza opinia? x Zmień środowisko, poziom wyżej i będzie dobrze. Żeby zmienić środowisko, potrzebujesz najpierw zmienić samego siebie. Powodzenia w pracy nad sobą (niestety, uprzedzam, to trudniejsze od narzekania ;))

Gość gość
Autor w niezłym rynsztoku się obraca...

Gość gość
Zmiana srodowiska nic mu nie da bo feminizm to glownie kobiety z wyzszym wyksztalceniem

Gość gość
14.12 popieram, najpierw łajza sie szlaja po jakichś norach dla byle kogo i sie dziwi ze spotyka byle kogo. Idź dla odmiany do biblioteki- tam nie ma pijanych i rooochających się po kiblach

Gość gość
14.14 synu, naprawdę skończ tłumaczyć swoje nieudacznictwo i popiertolenie feminizmem. G...wiesz co to jest i na czym polega. Serio myslisz, że przed wojną miałbyś nie wiem jakie branie?

Gość gość
14.14 ty , pierdoła. Jestem feministka, nie piję, nie uprawiam seksu, dziewictwo trzymałam prawie do 30-ki, aż sie trafił ten jedyny. Mam wyższe wykształcenie , pasje, uwielbiam swojęgo męża i dzieci. Do klubow nie chodzę , jak już to do teatru, kina, na koncerty i spotkania autorskie z pisarzami.

Gość gość
gość dziś Miałby zerowe, bo przedwojenni faceci byli dojrzalsi i bardziej odpowiedzialni za siebie, swoje życie i swoją kobietę. Tacy, jak tamten, kończyli zapijaczeni w spelunach.

Gość gość
nie uprawiam seksu na boku miało być:) z mężem mi sie zdarza:)

Gość gość
Feminizm to zlo. Szwecja ogarnieta jest feminizmem a dochodzi tam do masowych g***tow. Polska przy szwecji to raj dla kobiet. Nie mowiac o niemczech czy brytanii gdzie dziewczynki i kobiety obrzeza sie od ponad dekady. Widac ty nic nie wiesz o feminizmie. Sufrazystki byly prorodzinne a feministki chca aborcji. Jak aborcja bedzie legalna to mezczyzni beda wam to proponowali a potem przymuszali bo tak jest latwiej. Skonczycie jako wystraszone nie majace zadnego oparcia w mezczyznie. Do tego dazy feminizm. Bedziecie bardziej samotne i bardziej sfrustrowane. Posluchaj siebie i swoich kolezanek. Narzekacie na mezczyzn zlych, a to wy ich wybralyscie. Dobrzy mezczyzni wspolczesnie nie nawiazuja relacji z kobietami, sa wycofani. W konsekwencji zanikaja. Taka bedzie przyszlosc.

Gość gość
To naiwne myslenie leszczy, ze przed wojną nieudacznik nie byłby uznany za nieudacznika jest naiwne. Wbrew pozorom typ facetów, którzy się najbardziej podobaja kobietom nie zmienia sie aż tak bardzo. Powiem wiećej - wam frajerzy dopiero feminizm i rewolucja seksualna umozliwia , przynajmniej częśći z was, znalezienei kobiety. Bo kobiety moga was pukać dla pukania, a do tego to można być mniej idealnym, nie musza z wami zachodzić w ciąze, nie muszą czekać aż znajdą faceta, który jest tak super ogarnięty ze utrzyma cąły dom i rodzinę. Własnie teraz sa dla was jedyne czasy kiedy jakaś kobieta może wam dać szansę. Wcześniej za nic byscie jej nie mieli. A jesli mimo zmiany zadna was nie chce...to już sami sobie odpowiedzcie, dlaczego nie ma w was niczego atrakcyjnego

Gość gość
gość dziś W takim razie nie jestes feministka a sufrazystka. Feministki gardza zyciem dzieci, gardza maciezynstwem i malzenstwem.

Gość gość
14.24 synku, piertolisz jak głupi i niewiele rozumiesz z tego co ciebei otacza. I naprawdę mało która kobietę , poza lekarkami psychiatrii interesują twoje lęki, fobie i urojenia

Gość gość
jestem feministka i jestem jak najbardziej za aborcją jeśli jest taka potrzeba. co wiećej znam co najmniej kilkanaście innych feministeg w szczęśliwych relacjach z facetami i z udanymi dziećmi. Więc wypad

Gość gość
Tu autor tematu, post 14:14 napisała inna osoba, ale faktycznie jestem obecnie na uczelni wyższej, jednej z lepszych w Polsce i kobiety tu są straszne jeśli chodzi o mentalność.

Gość gość
gość dziś Przed wojna byl patriarchat wiec zastanow sie czego chcesz. Dzis mamy matriarchat. Mezczyzni stali sie slabsi od kobiet, pozycja ojca jest bezwartosciowa. Kiedys mezczyzni byli odpowiedzialniejsi ale mieli rowniez wladze i szacunek a dzis maja je kobiety wraz z odpowiedzialnoscia za rodzine. To jest efekt dzialan feministek.

Gość gość
Ja na studiach od kobiety uslyszalem "juz minal miesiac a on nie pzeklnal jakie to dziwne" tak jak mowilem to nie kwestia srodowiska. Tak jak pedofilem moze byc kazdy i nauczycielka policjant, strazak, ksiadz, prezydent. Nastepuja zmiany, ktore zamieniaja role kobiet i mezczyzn. Kobiety nie sa juz kobietami a mezczyzni mezczyznami. Dzisiaj to kobiety maja pieniadze na seks turystyke a mezczyzni sa prostytutkami. Kiedys nigdy by o tym nie pomyslal. Dawne czasy zostawmy w spokoju bo juz nie wroca. Zamiast narzekac wspinajcie sie po szczeblach kariery bo teraz juz tylko to wam kobietom zostalo.

Gość gość
Ja, ładna, miła, mądra, zgrabna, kochająca. Prawie.

Gość gość
14.30 - Dokładnie. Mężczyźni chcieliby mieć miłe i kochające kobiety, ale zapomnieli, że walka o "byt" , do której kobiety zostały zmuszone zmienia je.

Gość gość
gość dziś Tak jak pisalem. Feministka nienawidzi dzieci i mezczyzn a szczegolnie innych kobiet. Nie mozna byc feministka i miec szczesliwej rodziny, meza i dziecka bo to sie kloci z podstawowymi haslami feminizmu. Syfrazystki owszem moga zakladac rodzine ale one sa przeciwienstwem feministek. Sufrazystki to kobiety z bialego marszu a feministki w czarnym. Widac roznice jak na dloni.

Gość gość
Mezczyzni stali sie slabsi od kobiet, pozycja ojca jest bezwartosciowa. Kiedys mezczyzni byli odpowiedzialniejsi ale mieli rowniez wladze i szacunek a dzis maja je kobiety wraz z odpowiedzialnoscia za rodzine. To jest efekt dzialan feministek. x a wiesz debilu, ze praktycznie wszyscy znani mi faceci, którzy maja dzieci są z nimi w dobrych i bliskich relacjach i sa jak najbardziej wartościowymi ojcami. To 30-40 lat wcześniej był trend, ze ojciec ma robić na rodzinę, najlepiej cąłe dnie, a do dzieciaka się nie dotykać, bo i tak spiertoli nawet przewijanie

Gość gość
gość dziś Tak jak pisalem. Feministka nienawidzi dzieci i mezczyzn a szczegolnie innych kobiet. Nie mozna byc feministka i miec szczesliwej rodziny, meza i dziecka bo to sie kloci z podstawowymi haslami feminizmu. Syfrazystki owszem moga zakladac rodzine ale one sa przeciwienstwem feministek. Sufrazystki to kobiety z bialego marszu a feministki w czarnym. Widac roznice jak na dloni. xxxx debil, ale tak na marginesie przypominam ze jest też feminizm katolicki.

Gość gość
gość dziś Oczywiscie ale pamietaj, ze to kobiety chcialy brac udzial w walce o byt. Kiedys odpowiedzialni za to byli mezczyzni. To bylo obowiazkiem mezczyzny dzis obowiazek ten spadl w duzej czesci na kobiety. Ale to efekt ich pragnien o wladze. Wraz z wladza dostaly odpowiedzialnosc, ktorej pozbawily mezczyzn.

Gość gość
14.40 a co mówi twój psychiatra? :))

Gość gość
14:45 konsultuj swoje chorzenia ze swoim, nie zapatruj sie na innych ludzi. jesli zawsze musisz brac przyklad z innych, to jeszcze dluga terapia przed toba. powodzenia.

Gość gość
14.35 - Wspinanie się po szczeblach kariery to dla wielu kobiet jedyne rozsądne wyjście. Nawet na tym forum wielu panów zakłada wątki, w których wypisują, że nie zwiążą się nigdy z pasożytem, który tylko siedzi w domu z dziećmi, prace domowe to takie nic, więc kobieta po przyjściu do domu z roboty, ma to nic robić w całości, a wydatki oczywiście pół na pół. A na koniec dnia ta jedna kobieta ma być jeszcze miła i uśmiechnięta. Chcesz uśmiechniętego robota, to sobie kup, robią już takie. Jak wrócą czasy odpowiedzialnych, wspierających mężczyzn, to może wrócą kobiece kobiety, które będą mogły się uśmiechać, zamiast "ścigać" w korporacji.

Gość gość
14.43 żenujace uproszczenia, ale nie ważne . I tak nie jesteś partnerem do dyskusji dla kogoś na poziomie. a mi się i tak nie chce robić wykładu historyczno- socjologicznego dla byle kogo. Mam tylko jedno pytanie, czemu w ramach protestu nie staniesz sie zatem takim facetem, którego podziwiasz, tylko jesteś płaczliwą , bezwolna karykaturą faceta, która tylko uzala sie nad sobą i swoim przegraniem. wbrew pozorom sa jeszcze faceci, którzy spokojnie nawet w tym strasznym swiecie nie zgubili jaj, jak ty

Gość gość
gość dziś Sa lepszymi ojcami to sie zgadza ale stali sie nieatrakcyjni jako mezczyzni. By zostac ojcem trzeba posiadac zupelnie inny zestaw cech. Dobrych ojcow traktujecie jako kolegow a nie jako "dawcow genow" czyli kogos kto moze zostac ojcem. Widze, ze koncza sie tobie argumenty bo zaczynasz wyzywac. Dosc typowe dla kobiet. Zaraz zaczna sie ataki na moja meska dume w stylu mikropenisow, problemow z matka itd. Widze, ze moje gadanie nic nie zmieni. Jestescie sfrustrowane i wylewacie zolc na kazdego kto wam nie przytakuje. Rowniez typowe dla kobiet skrzywdzonych. Wylewanie zali nic nie da. Radze pobyc troche samemu i ochlonac. Odchodze od komputera bo szkoda mi czasu na beproduktywne rozmowy. Powodzenia w poradzeniu sobie z problemami.

Gość gość
Autorze poczytaj watek Nie ma juz