Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Charlie18

Problem z siostrą mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Charlie18

Cześć. Mój chłopak ma młodszą siostrę. Problem leży w tym, że jej wszystko uchodzi na sucho, wszystko się jej wybacza, robi z siebie matkę Teresę co chwile dając braciszkowi jakieś prezenty, których nie potrzebujemy. Jej matka ciągle powtarza jaka ona jest dobra, jakie ma dobre serduszko itp. Do tego pije i nikt jej nic nie powie. Chodzi ciagle na kacu, ale mimo to jest taka cudowna. Nie wiem co mam zrobić bo już mnie to tak w*****a, ze nie mam ochoty na nią patrzeć. Mój chłopak ode mnie oczekuje tego, tamtego a jego siostra nic nie musi bo jest taka biedna, bo miała trudna przeszłość ( narkotyki, próby samobójcze) .. Czasem wydaje mi się ze on ją kocha bardziej niż mnie i ze to jest jakaś rywalizacja. Nie wiem co mam zrobić bo zaczęłam jej po prostu nie tolerować i nienawidzic ...

Gość gość
A za co Ty ją nienawidzi? Za to, ze rodzina ja wspiera?

Gość gość
Ale masz k***a problem! Jakby Ci matka albo ojciec ( nie daj Boże) zachorowali na raka albo zapadli w śpiączke? To co by to było?, pewnie blahostka bo ty masz k***a nie lada problem z idiotyzmami!

Gość gość
Mnie tez to zastanawia. Chyba jeszcze nigdy nie miała tak naprawdę żadnego życiowego problemy czy dramatu

Gość Charlie18
W życiu bardzo dużo przeszłam, dlatego tak bardzo nie mogę patrzeć jak Ona ciagle jest na kacu, ma wyjebne totalnie na wszystko a jak przyjdzie co do czego to tylko obsypuje prezentami brata za hajs jej chłopaka który wg niej jest taki i owaki. Wszyscy jej tak bardzo współczują bo X lat temu połknęła tabletki ale nie dlatego ze było jej zle bo było jej dobrze - odwieczna utrzymanka. Ja muszę na wszystko pracować, na mojego chłopaka szacunek itp a ona tylko hajs, prezenty, hajs - pusty łeb.

Gość Charlie18
To co mam zrobić ? Nie chce być jej przyjaciółka, chce ograniczyć kontakt ale się nie da ..... To toksyczna osoba ...

Gość Charlie18
Nie, mieszkamy jakieś 20 min od siebie ... ale pracuje z nią w tym samym miejscu

Gość gość
Jeżeli przez "bardziej" masz na myśli "mocniej" czy "jakby miał wybrać to wybierze ją" to oczywiście masz rację. To jego siostra. Nie odetniesz jej, więc albo ja toleruj albo siebie odetnij.