Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Marzena TYS

Odchudzanie

Polecane posty

Gość gość Marzena TYS

Na ile modyfikacja diety przy zachowaniu reżimu jeżeli chodzi o kalorie i zastosowaniu Slimunox może wpłynąć na proces odchudzania?

Gość gość22www3333
Slumnolux na proces odchudzania nie wpłynie ale na zasób portfela owszem rusz mózgownicą zanim zaczniesz wypisywać głupoty i reklamować to g****o

Gość gość
Mało tego że Slimunox działa to dzięki tym tabletką w ciągu całej kuracji nauczyłam się jeść i gotować zdrowiej.Dzięki temu miałam pewność że już więcej nie przytyje.A chyba każda osoba która kiedyś miała nadwagę nie pozwoli sobie na to aby znowu przytyć.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox, moim zdaniem to jeden z najlepszych suplementów diety jaki jest dostępny na rynku. Skuteczny i dodatkowo, a może głownie bezpieczny, bo oparty na samych naturalnych składnikach

Gość gość22www3333
Kupcie sobie tabletki na głupotę chociaż już nic wam nie pomoże niestety

Gość gość Magdalena B
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na pozbycie się nadwagi jak zastosowanie Foreverslim

Gość rybcia660
Kalorii w życiu nie liczyłam. Żeby schudnąć wystarczyło ograniczyć tłuszcze, wprowadzić do diety więcej owoców i warzyw, podkręcić metabolizm iqgreen i więcej ruchu. Ja zaczynałam najpierw od spacerów.

Gość gość Arleta 28
Mi w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Foreveslim. W 3 miesiące schudłąm 11 kilogramów i jestem z tego powodu bardzo zadowolona

Gość gość Magdalena I
Mi w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Foreverslim. Wreszcie pozbyłam się całej nadwagi

Gość gość
Ja Slimunox stosowałam przez 3 miesiące. W tym czasie udało mi się pozbyć 13 kilogramów nadwagi. Okaząło się, ze jak się chce i jest się do tego odpowiednio przygotowanym, to można schudnąć

Gość gość
Slimunox daje nam możliwość szybszej utraty wagi ale to dopiero połowa sukcesu.Trzeba jeszcze tą wagę utrzymać bez wspomagania się tabletkami.W tym pomoże nam zmian myślenia i nawyków żywieniowych.Mi się udało trzy miesiące to wystarczający czas aby nauczyć się nowego podejścia do tego co się je i jak się żyje.

Gość gość
Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąc. W końcu pozbyłam sie całej nadwagi jaką miałam. Dla mnie to olbrzymi sukces

Gość gość
Moje zdanie jest takie że warto sięgnąć po tabletki Foreverslim.U mnie dieta,niewielka aktywność fizyczna i dwa razy dziennie te tabletki i waga spada.Obecnie ważę 66 kg a zaczynałam z wagą 76kg i to w niecałe dwa miesiące.A nie skończyłam jeszcze kuracji.

Gość gość
Ja zaufałam tabletką Slimunox i te tabletki nie zawiodły mojego zaufania.Schudłam 13 kg dla mnie to bardzo dużo.Najbardziej cieszy mnie to że odchudzanie okazało się skuteczne bez efektu jo-jo i było bezpieczne dla zdrowia.

Gość gość Grażyna 29
Moim zdaniem Slimunox to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie. Stosowałam te tabletki przez 3 miesiące i w tym czasie pozbyłam się 11 kilo nadwagi

Gość gość
długo walczyłam ze słabościami, moją największą zmorą były słodycze. Nie potrafiłam ich sobie odmówić, słoik nutelli na raz bez problemu lądował w moim brzuchu. Efekt oczywisty, po latach takiego żywienia trochę ciała nazbierałam. Postanowiłam wźiąć się za siebie, przegladałam różne strony ze wspomagaczami na odchudzanie. Trafiłam na ciekawy artykuł i zdecydowałam się zamówić ten produkt http://vitwoman.pl/zdrowie/fitt-spray-innowacyjna-metoda-walki-z-nadwaga/ bo nie dość że wspomaga proces odchudzania to jeszcze hamuje apetyt. To był strzał w 10! Nie jem słodyczy już trzy tygodnie, wierzę, że tym razem mi się uda :)

Gość gość Julia T
W moim przypadku skutecznym sposobem na pozbycie sie nadwagi, okazało się zastosowanie Foreverslim. W 3 miesiące schudłam więcej jak przez ostatnie 3 lata razem wzięte

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma jednego specyfiku który by działał na wszystkich.Owszem ja również stosowałam Slimunox i udało mi się trwale schudnąć,Ale znam osoby które schudły bez wspomagania i takie które brały tabletki które pomogły im na krótko.

Gość gość
W sumie straciłam 13 kg na Slimunox. Dużo pracy wykonałam, jestem 2 miesiące po kuracji, można powiedzieć, że odwróciłam sobie życie do góry nogami, ale największe znaczenie ma dla mnie to, że jestem już całkiem inną osobą. Inne podejście do diety, inne podejście do ruchu... I tak ma być.

Gość gość
Brałam Foreverslim, 12 kilogramów mniej w 3 miesiące kuracji jestem z siebie bardzo zadowolona, oczywiście nie obyło się bez diety i ćwiczeń z tego względu że jest to suplement wspomagający odchudzanie powinniśmy przy nim stosować te dwie rzeczy a na pewno będą efekty.

Gość gość Angelika
Moj sukces jeżeli chodzi o odchudzanie, był możliwy tylko dzięki zastosowaniu Slimunox. Gdyby nie ten środek, to jestem bardziej niż pewna, ze tego bym nie dokonała.

Gość gość Renata
ja postanowiłam spróbowac jaki efekt da mi przy odchudzaniu IQmango. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gość Olkka
Ja, to że w końcu wypracowałam wymarzoną sylwetkę zawdzięczam w dużej mierze Wygodnejdiecie. Dzięki nim codziennie mam zapewnionych 5 smacznych, zdrowych i pełnowartościowych posiłków, jem regularnie i syto a to dużo ułatwia.

Gość KrystynaH

U mnie super efekt dało zastosowanie IQmango. Od momentu jak dietę zacząłam wspomagac tym środkiem, odchudzanie zrobiło się łatwiejsze i zaaczęło przynosić efkty