Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xjvlk5x

Jeżeli uprawiałam seks z chłopakiem 1 dnia miesiączki mogę byc w ciąży?

Polecane posty

Gość Xjvlk5x

Tak pisałam w pytaniu, pierwszego dnia miesiączki uprawiałam seks z chłopakiem, oczywiście zabezpieczylismy się, chłopak twierdzi że pękła nam gumka lecz w niej nic nie było i od razu ją zmienił, nie mam żadnych dolegliwość które zwiastuja na ciąże ale okres spóźnia a mi się 4 dni i dodam, że mam nieregularne cykle, wszystko wydarzyło się ponad miesiąc temu, mam 16 lat i bardzo się stresuję

Gość gość
Szansa na ciążę znikoma. Raczej masz po prostu jeszcze nieuregulowany okres. A wiesz, że test ciążowy nie boli?

Gość gość
Nie jestes w ciazy.

Gość gość
ja mam z takiego sexu blizniaki i tez 1 dc.

Gość gość
A dlaczego mowicie ze ciaza jest niemozliwa? Wszystko jest mozliwe tylko w takim przypadku malo prawdopodobne. Ale jest mozliwe. Mi owulacja przesunela sie o 10 dni! I teraz mam 10tc

Gość gość
Matka natura moze platac takie figle ze.. Moj syn od samego poczatku , juz w 7 tc , byl na USG dwa tygodnie starszy, niz wedlug om. Czyli tez jakbym zaszla podczas okresu, albo krotko przed. Moj maz na indianca nie chce. Syn urodzil sie w 37 tyg z waga 4 kg.

Gość gość
Nie napisałam, że ciąża jest niemożliwa, tylko że znikoma szansa na ciążę. Jakieś tam ryzyko zawsze jest, że owulacja się przesunęła. Zwłaszcza u tak młodej dziewczyny, która ma jeszcze nieunormowaną gospodarkę hormonalną. Ale przecież są testy ciążowe; tanie, szybkie, bezbolesne i bardzo dokładne. Czemu sobie dziewczyna nie zrobi, tylko temat zakłada?

Gość gość
Bo jest mloda. Wstydzi sie pojsc do apteki itp itd

Gość gość
Jak długie masz cykle? Od ilu do ilu dni?