Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

150 zł dla niani za 24h opieki to mało?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie, nie jest OK. To, ile się zarabia, i ile się POWINNO zarabiać to zupełnie inna rzecz. X Dokładnie. Idealnie to napisałaś. To ile się zarabia, a ile powinno, to są dwie różne rzeczy. Wystaw ogłoszenie z samej ciekawości, zobaczysz ile kobiet się zgłosi za 150zl. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Gość gość
Ja uważam, ze to ok. Ostatecznie 180. Ale bez przesady ze 250. Qrwa 250 to niektórych tygodniówka a księżniczki zadają za dzień roboty.

Gość gość
10.01 Potem rady typu chcesz gdzieś iść, wynajmij nianie. Chcesz iść do lekarza z dzieckiem, bo nie masz z kim go zostawić, wynajmij nianie na godzinę dwie. Tylko pytanie, jaka niania przyjdzie za takie marne pieniądze do dziecka? Potem zdziwienie, że niani znalesc nie można. Zastanówcie się co piszecie.

Gość gość
Wcale nie mało, zależy jak się domowisz. Ja placilam niani 10 zl za godzinę ostatecznie, od 7 zaczynając przy 8 godzinach opieki, jak było później 5-6 godzin to po 10 zl i takie są u nas stawki do dziś, chociaż to było 5-6 lat temu. Moja sąsiadka jest niania, zarabia 1500 zl za miesiąc pilnując po 9-10 godzin. Jak na wakacjach potrzebowali wyrywkowo to brała 10 zl za godzinę. Myślę, że to kwestia dogadania czy 150 nie bedzie za mało.

Gość gość
gość wczoraj kasę brałeś od własnej siostry za popilnowanie siostrzeńca/nicy. Dzięki Bogu że taki jak ty nie jest moim bratem.

Gość gość
11.01 To te nianie mieszkają w przyczepach kempingowych? Bo jak spłacać kredyt za mieszkanie zarabiając 1500 zł?

Gość gość
To nawet 6.50 na h nie wychodzi, tyle to się zarabiało z 10 lat temu a nie teraz.