Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ku przestrodze

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie idźcie z facetem do łóżka na pierwszej randce! Ja ostatnio poszłam i, mimo że na początku był na serio zainteresowany, po seksie mnie kompletnie nie szanuje, olewa, nie odpisuje i tylko by mówił o ruchaniu. A tak mi się podobał! ;(

Gość Skylinerr
Pustaka prostaka spotkałaś.

Gość gość
Co to w ogole z***********ie na poczatku znajomosci. Gdzie mialas rozum.

Gość gość
A co to ma do rozumu? Miałam ochotę, to tak zrobiłam. Nie uważam się z tego powodu za jakąś dziwkę, czy coś w tym stylu. W związku NIGDY nie zdradzam, a co robię bez związku, to jest moja sprawa. Jeżeli dla niego takie moje zachowanie nie jest interesujące, to ja mu mówię "cześć", a nie próbuję zmienić siebie. Nie ma głupich. Jest trzy lata młodszy - może to dlatego.

Gość gość
To po co tu siedzisz i płaczesz?

Gość gość
Jako facet wywnioskowałbym, że prawdopodobnie z każdym wskakujesz do łóżka na pierwszej randce. Poważnego związku nie snułbym z tobą, poza seksem...

Gość gość
Tak nie postępuje mądra kobieta która liczy na coś więcej poza przelotnym seksem. Sama sobie jesteś winna i dalej tak postępuj a będziesz traktowana podobnie do zaistniałej sytuacji. Wyobrażam sobie co robisz nie będąc w związku, przestań się mazać, Pozdrawiam Autorke;)

Gość gość
Faceci to takie palanty, co chcą żeby kobieta była czysta jak łza, ale sami się puszczają na prawo i lewo. Robią to samo, a od kobiety wymagają dobrego prowadzenia. Żenada. Ja odwrotnie niż autorka, nie puszczam się jak nie jestem w związku. Ale równocześnie nie chcę do związku faceta, co dzieli kobiety na te do związku i te do przer******* :O gardzę hipokrytami. Jakim prawem oni oczekują od kobiety że nie będzie się puszczać jak sami się puszczają??? Idioci

Gość gość
13.10 Masz rację i bardzo dobrze Cię rozumiem ale nie można mierzyć wszystkich jedną miarą, właśnie o to chodzi aby trafić na tego/ą odpowiednią z którym/ą będziesz chciała wiązać przyszłość. Więcej wiary w dobrych ludzi, Pozdrawiam;)

Gość gość
olej c***ja i dlowa do gory!

Gość menss
masz krążek?

Gość gość
On nie lepszy. A nawet gorszy, bo to on nalegał, a ja się jednak opierałam.

Gość gość
opieralas sie? przeciez tak sie podobal:D wez nie piernicz karyno, opieralas sie co najwyzej o sciane

Gość gość
Bo gender to fałsz, robaczku, mężczyzni chcą do związku k9biety, których nie będą się wstydzić. Twój ciapulek kocha M, na razie nie może z nią byc, do tego czasu będzie tobie wmawial, że jesteś jego ukochana, by móc z ciebie korzystać, gdy będzie juz z M nie zastanawiając się długo kopnie cię a zad i w podskokach pobiegnie do niej.

Gość gość
15.32 ja bym się wstydził tej pustej M histeryczka i neurotyczka lewe ręce do roboty ,utrzymanka i nimfomanka nic tylko sex w głowie i zero empatii do ludzi,zrujnuje go

Gość gośćSzymon
ciapulek? korzystać o kim to?mam psa ciapka.

Gość gość
No podobał mi się, ale nie chciałam seksu. Załatwił mi nocleg u siebie, jak byłam w innym mieście i tam przyszedł w nocy.

Gość gość
jakie to miasto?

Gość gość
jakbys nie chciala, to by do niczego nie doszlo. suka nie da - pies nie wezmie. skoncz wypisywac brednie.

Gość gość
Nie chciałam, jak tam szłam. Jak już na mnie leżał, to było fajnie.

Gość gość
15.32 oboje siebie dwa pustaki,jeśli pobiegnie za M to znaczy ze nie był wart tej wartościowej .

Gość gośćSzymon
kto to jest robaczek?

Gość gość
15.32 do kogo ty piszesz?

Gość gość
Autorko ile masz lat?

Gość gość
27. A co za różnica, ile? Ten chłopak wcześniej był zaręczony przez trzy lata, nie sądziłam, że to taki *****cz... :/

Gość gość
To ile on miał lat, jak się zaręczył?

Gość gość
13.10 Wnioskuję, że autorka powyższej wypowiedzi z g.13.10 sama chętnie nogi rozszerza na pierwszej randce, a tych którzy nieszczególnie interesują się taką wszetecznicą nazywa palantami.