Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ku przestrodze

Polecane posty

Gość gość
Raczej ma dość hipokryzji u *****czy.

Gość gość
W ogóle nigdy bym się tego po nim nie spodziewała. On jest bardzo rodzinny, cała jego rodzina jest taka, do tego mocno chrześcijańska. Kochają się, nie wstydzą się tego okazywać publicznie, mają bardzo bliskie relacje ze sobą, są wylewni. On jest zawsze uśmiechnięty, przyjazny, z tą poprzednią dziewczyną był trzy lata i też bardzo jej okazywał miłość i publicznie i prywatnie. Do mnie na początku też taki był, a po pójściu do łóżka, a właściwie tuż przed, jak on już wiedział, a ja jeszcze nie, to w ogóle się do mnie nie uśmiecha, tylko tak patrzy poważnie i gada o mojej cipce...

Gość gość
Haha, a to dobre. Znam pełno ludzi żyjących bez Boga i jakoś się to tak nie kończy.

Gość gość
Niech ktoś normalny odpisze, a nie tylko religijne psychole.... :(

Gość gość
Skoro tak ci się podobał to nie trzeba było dawać d**y od razu. Niestety tak to wygląda i faceci mogą sobie pisać co chcą że dojrzali ludzie nie podchodzą do seksu na 1 randce ale prawda jest taka że nawet podświadomie wezmą taka kobietę za łatwą i będą się zastanawiać czy każdemu dawała.

Gość gość
a kto kuźwa idzie po pierwsze randce do łóżka.? Trzeba mieć niezłą szajbę żeby to zrobić. Ja tak nie miałem. Ale moja była na pierwszej randce chciała mnie całować cały czas, a po kilku msc zaczeła mi ręką zjeżdżać w dół, i uznałem że jest jakaś napalona. Nie dałem się i nie poszedłem z nią do łóżka, oprócz pieszczot nie było nic. To mnie zdradziła i na tym się skończyło.

Gość gość
A czemu on poszedł i czemu to zaplanował i zainicjował?

Gość gość
gość dziś Skoro tak ci się podobał to nie trzeba było dawać d**y od razu. Niestety tak to wygląda i faceci mogą sobie pisać co chcą że dojrzali ludzie nie podchodzą do seksu na 1 randce ale prawda jest taka że nawet podświadomie wezmą taka kobietę za łatwą i będą się zastanawiać czy każdemu dawała. x Masz racje a te bajeczki że seks to tylko zabawa wiec można się bzykać na pierwszym spotkaniu jest bardzo wygodne dla Mężczyzn. Wiem bo szukając Kobiet tylko do seksu odrzucałem wszystkie które do 3 spotkania nie chciały iść ze mną do łóżka ale jak szukałem partnerki na stałe to działałem odwrotnie. Pozdrawiam!

Gość gość
Po prostu poszłaś na skróty , podoba ci sie cała jego rodzina i to jacy sa i zapragnęłas należeć do tej grupy. Myślałaś ze facet im bliżej tym szybciej zostaniesz przyjęta do jego świata. Jednak nie wszystko stracone, nadal go interesujesz i tylko twoja w tym głowa i nie tylka dupa , abyś zatrzymała go przy sobie. Początki bywają rozne. Ma 24 lata wiec wiesz... możesz wszystko z takim młodym tylko mądrze. Nie obrażaj sie, bądź wesoła , ciesz sie życiem.

Gość gośćnm
Trudno olej go. Potraktuj go przedmiotowa. Coś jak męską dziwkę. Bądź facetem w tym układzie. Ja tez nie byłam grzeczna a jednak poznałam wartościowego mężczyznę, z którym jestem już po ślubie ładnych parę lat. Oboje mamy za sobą ciekawą przyszłość, ale było się skończyło. Teraz jest nam ze sobą dobrze więc nie rozglądamy się na boki. Bo i po co. Mam ochotę na seks to po porostu idę do niego albo odwrotnie.

Gość gość
ale drrwką jesteś jednak, nie rozczarowywuj nas i przyznaj się szmato moralna. amen K

Gość gość
to ty jesteś nienormalna niereligijna psycholko :) K

Gość zielonakawa_40
Zbyt szybko zaczęłaś :)

Gość gość
gość dziś Skoro tak ci się podobał to nie trzeba było dawać d**y od razu x Właśnie daje się tym, którzy się podobają.

Gość zielonakawa_40
Wszystko ok ;) Ale nie na pierwszej randce :D

Gość gość
zielonakawa_40 dziś To zależy od nastroju i potrzeb. Ja nikogo nie potępiam. Życie jest za krótkie żeby za dużo analizować.

Gość gość
do szmaty z 12:19; ale ty jesteś głupia

Gość gość
gość dziś , jak z nim szłam do łóżka, to nie znałam jego rodziny.

Gość bamboo
logiczne formalnie

Gość gość
"Masz racje a te bajeczki że seks to tylko zabawa wiec można się bzykać na pierwszym spotkaniu jest bardzo wygodne dla Mężczyzn. Wiem bo szukając Kobiet tylko do seksu odrzucałem wszystkie które do 3 spotkania nie chciały iść ze mną do łóżka ale jak szukałem partnerki na stałe to działałem odwrotnie. Pozdrawiam!" x Następny męski hipokryta. Szukałeś kobiet tylko do seksu, to zasługujesz jedynie na te łatwe :O bo jesteś dokładnie tym czym one. Obrzydliwa ta męska hipokryzja, fuj :O

Gość gość
Przecież wyszłaś na dziwke

Gość gość
Autorka wyszła na dziwke, a on na k****arza. Jeśli on stracił po tym do niej szacunek, to w pierwszej kolejności powinien stracić do siebie :)

Gość gość
Tu autorka. Dokładnie! Tylko on jeszcze do mnie pisze, a wczoraj nawet coś tam zaczął się pluć, że wstawiłam zdjęcie nóg na instagrama. Totalny zonk. Nie rozumiem go.

Gość gość
Puszczalskie teraz te kobiety

Gość gość
Teraz? A kiedy było inaczej??

Gość gość
Czyli twoja matka tez jest k***a jak Ty?