Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były kocha swoją była

Polecane posty

Gość gość

Mam ogromny problem, wczoraj zerwał ze mną mój chłopak, tłumacząc mówił ze to nie moja wina bo jestem świetna dziewczyna, ale nasze charaktery do siebie nie pasują. A jego uczucie do byłej dziewczyny powróciło, był z nią...2 tygodnie, ona go zdradziła i z nim zerwała. On nie mógł się pozbierać.. rok później poznał mnie, przez ten czas mówił ze nie miał z nią kontaktu, a jego uczucie wróciło po zobaczeniu ich jednego je*anego zdjęcia. Przy tym jak zrywał ze mną powiedział ze czuje się tak samo tylko na odwrót gdy ona zrywała z nim. Wiecie co jest najlepsze, obczailam jej profil, okazuje się ze ona ma chłopaka... Był moja pierwsza miłością, szczęściem dla którego chciałam być jeszcze lepsza. Wszystko co z nim robiłam było pierwszy raz, a najgorzej ze byłam tylko pieprzonym pocieszeniem. Dodał tylko ze nigdy nie będzie w stanie pokochać kogoś tak mocno jak ją i prosił mnie żebyśmy dalej mieli kontakt, -ale potrzebuje chwile przerwy.. Dobił mnie pisząc do mnie 5h po tym wszystkim. Nie odpisałam mu i nie wiem czy chce to robić. teraz? Nie spałam cała noc, cały czas płakałam. Czuje się beznadziejnie ale mimo wszystko chce żeby przyszedł do mnie, powiedział ze mnie kocha i przytulił najmocniej jak tylko może... co jest ze mną nie tak?

Gość gość
Ch**j mu w doope