Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co robicie wy a wasi mężowie?

Polecane posty

Gość gość

Wasi facec****artnerzy, narzeczony czy mąż Wydaje mi się ze każdy powinien się szanować niestety u mnie w relacji tata mama nigdy tak nie było, zawsze powtarzałam mamie ze tata powinien przejąć jej część obowiązków. Dzisiaj mam narzeczonego i nie pozwolę sobie na takie traktowanie jak było u moich rodziców. Mama zawsze miała ugotować,posprzątać, rabac i układać drzewo, w zimie taczka przewozić do kotłowni i układać, odsniezac, myć wszystkie samochody, urzędy rachunki były na jej głowie. Zwykle wypuszczanie szamba tez było na jej głowie, malowanie barierek ławek, codzienne kupowanie chleba, zakupy, sprzątanie podwórka. Tata pracował na przeciwko u sąsiada przychodził miał mieć obiad na stole do tego rozkaz 'zrob kawę ' 'przynies papierosy ' 'przynies podaj zanies 'wszystko zostawial na stole- zjadł -naczynia na stole, ciężko było zanieść do zmywarki. Chciał do łazienki a ty się myles to dostawałes opierd.ol. Z moja młodsza siostra był codziennie wieczorem na zasadzie on ogląda tv a ona się bawi i w niedziele na 2 godziny. Zjadł masło, chleb nie wyciągnął drugiego. Jego obowiązkiem było zarabiać, a mama się męczyła nie raz płakała. Zawsze powtarzam mamie ze tak go sobie wychowała, pomagałam jej jak mogłam ale cała szkole średnia byłam w internacie, studia wyjechałam do innego miasta 100 km dalej. Z obecnym facetem dziele się obowiązkami, powiedzccie kobiety czy ja źle myślę? Czy u was jest tak samo? Albo było??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować