Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jak przekonać 71 lat ojca zagorzałego katola żeby się mył?

Polecane posty

on bierze kąpiel raz w tygodniu, w sobotę, bo przecież tylko w sobotę się człowiek brudzi, poci i musi przed świętą niedzielą być czysty :o:o:o qrwa już mam dość!

Gość gość
wyprowadzić się wreszcie i zacząć samodzielne życie jak na dorosłego człowieka przystało a starego brudasa zostawić ze swoimi przyzwyczajeniami

gdzie wyprowadzić pod most, przecież ja nie mam żadnych perspektyw na poprawę bytu, jak za 700 a nawet 1500 mam zyc, przeciez sami tacy jak Ty powyzej mi to pisaliscie......

Gość gość
Powiedz ze ksiądz na smród się skarży w niedzielę :)

Gość gość
Kolego powyżej -przestań!!!! Idź się wyszoruj, ogól całe! ciało, zajmij się czymkolwiek, np. prasowaniem. Karolu, macie duży dom, może najmiecie te pokoje? Dla Ukraińców, dla Polek, zarobiłbyś dużo, na najem w mieście by wystarczyło.

gość dziś ja mieszkam na 2 pietrze w jednym z 3 pokoi, jest tam jeszcze lazienka z ktorej tylko ja korzystam i nie wykonczona "kuchnia" wspoldziele tylko kuchnie na 1 pietrze, gdzie jest identyczny uklad, nawet matka z nim juz nie chce spac w jednym lozku, choc mają dużą sypialnie z łózkiem gdybysmy mieli nająć te pokoje to ja musialbym sie zniesc na dol do nich a tego nie chce. nie wytrzymalbym korzystania z ich lazienki ktora wiecznie jest nie posprzatana (nawet mama nie chce zebym im sprzatal), z kibla smierdzi bo ojciec nie splukuje albo splukuje wodą z miski w ktorej wczesniej myl sie czy golił...i jeszcze narzucal jego standardy czystosci, higieny, oszczedzania wody. poza tym, nie mialbym zadnej prywatnosci w tym pokoju obok nich, bo moje zwyczaje i pory roznia się zdecydowanie od ich, ja pracuje, na zmiany, oni nie, czesto wracam po 22 do domu jak oni juz spią, budzilbym ich i denerwowal czesciej jak teraz, a oni mnie znowu jak wstają o 7 rano w dni w ktore ja mam na druga zmiane i chce troche dluzej odespac poprzedni dzien...bezsens.

Gość gość
Starego pryka cięzko jest przekonać do zmian. Stary już może mieć depresję, może mieć wszystko w d***e czy jest czysty czy nie. Ma gdzies jak wyglada i czy komus to przeszkadza. Jedyna opcja to znaleźć dziewczynę i się wyprowadzić z tej chałupy.