Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniamonia1

czy odezwałyście sie kiedys do nieznajomygo na fb który wam sie spodobał?

Polecane posty

Gość moniamonia1

Zaczne od tego ze poznałam niedawno chłopaka na ulicy,nazwijmy go Z..po jakims czasie zadzwonil , opowiadal o sobie ze m.in. grał kiedys w zespole z panem X powiedzmy..Z ciekoawsci poszukałam ino o nich w internecie i znalazłam zdjecia z koncertow itp. tylko , że tego którego poznałam bardzo słabo pamiętałam i pomyliłam go z innym z tego zespołu(skłąd się zmieniał w ciągu kilku lat) .Spotkałam się z tym X. na razie 1 raz ale nie ukrywam jestem rozczarowana ze to nie tamten. Znalazłam go nawet na fb.Problem w tym ze tak naprawde nic nie wiem o nim, czy jest sam czy z kimś, momo ze na wszystkich zdjeciach jest sam-poza jednym z ubiegłego roku no i mało kobiet też jego zdj "lubi" to może i nie ma laski...Ten X. nie ma go w znajomych..a skoro Z. już nie gra z nimi to marne szanse, żebyśmy sie nawet gdzies spotkali...Nie jestem na tyle odwazna żeby zaczepic kogos tak na fb ale chciaąbym wiedziec czy wam sie to przydażyło i jaka była reakcja? :)

Gość moniamonia1
no i pokręciłam!!! od początku. Poznałam Z, X. mi się podoba ale już nie gra z nimi i Z. nie ma go w znajomych :(

Gość GlanDansing
Nie rozumiałem,a tak poza tyn to myślałem ze na granie w kapeli można było wyrwać laskę ostatni raz w latach 90.

Gość moniamonia1
nie chodzi o to że gra w kapeli i dlatego na niego lece, tylko zwrócił moja uwage jako facet, oblukalam jego profil i wydaje sie byc ciekawym , inteligentnym no i z wygladu jak dla mne to moj typ poprostu...wydaje sie byc sympatyczny ale moge sie mylic. Poniewaz słabo kojarzyłam tego z którym rozmawialam wtedy na ulicy a potem przez telefon, myslałam ze ten na zdjeciach-czyli ten ktorego uwazam za fajnego-ze to on.Ale to nie ten i teraz mysle w jaki sposób mogłabym poznac sie z tym fajnym...chociaz szanse zerowe raczej...

Gość gość
w wieku do 20lat pelno zaczepek ze strony dziewcyzn, potem już 0

Gość moniamonia1
ja mam 32 niestety. a moze macie jakis pomysł zeby go poznac.. Moge z tym co sie widziałam pogadac o tym zespole , zeby cos wiecej opowiedział, moze jakies kawalki mi pusci to zapytam wtedy kto z nimi gral, co to za koles, czy sie znaja itd..moze ktos cos podpowie??:)

Gość moniamonia1
nikt nic???? :(