Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna rzuciła pomysłem abyśmy zrobili coś szalonego

Polecane posty

Gość gość

Oto, co zaproponowała. Jak powiedziała tak zrobiliśmy ENJOY (Już widzę ten ból siedzeń jaki się zaraz zrobi) :D https://imgur.com/a/m2jWgcR

Gość gość
Troche zalosne, szczeniaxkie i nie na miejscu.

Gość gość
Fajne, a jeszcze lepsze, że na to jest artykuł w KK :D Dzieki za podłożenie się :)

Gość gość
Ja tam autora popieram i podziwiam jego dziewczynę za odwagę :D Może dzięki takim jak on wreszcie coś się ruszy w kwestii tego polskiego średniowiecza umysłowego jak ten ktoś z 14:35. x "Troche zalosne, szczeniaxkie i nie na miejscu. " x Możesz nas oświecić co dokładnie jest tu "żałosne, szczeniackie i nie na miejscu"? Co jeżeli autor i jego dzieeczyna, tak jak większość młodych ludzi z pokoleń +95 nie uznaje tych zabobonnych bzdur głoszonych przez starszych ludzi i dla nich po prostu cmentarz nie jest żadnym świętym miejscem (xD)? Hę?

Gość gość
"Fajne, a jeszcze lepsze, że na to jest artykuł w KK Dzieki za podłożenie się" x Ty tak serio? xD

Gość FIUT
OBWISŁE CYCKI

Gość gość
Co za szmata wielkie potężne babsko

gość dziś no i to nie twoja dziewczyna stuleju prawiczku j*****y walikoniu

Gość gość
"Już widzę ten ból siedzeń jaki się zaraz zrobi". Czyli 100% prowo. Tyle w temacie.

Gość gość
Fiut wściekły wchuj agresywny xD

Gość gość
Niezłe doje ale czemu na cmentarzu??

Gość gość
A ja nie rozumiem ludzi którzy słowa krytyki sprowadzają do uznania ze ktoś ma ból doooopy

Gość gość
"Troche zalosne, szczeniaxkie i nie na miejscu. " x Możesz nas oświecić co dokładnie jest tu "żałosne, szczeniackie i nie na miejscu"? Co jeżeli autor i jego dzieeczyna, tak jak większość młodych ludzi z pokoleń +95 nie uznaje tych zabobonnych bzdur głoszonych przez starszych ludzi i dla nich po prostu cmentarz nie jest żadnym świętym miejscem (xD)? Hę? x Tak, moge Ciebie oswiecic. Mialam nadzieje, ze w linku znajde sposob na spedzenie czasu w mily i ciekawy sposob, natomiast ujrzalam dosc kiepskie pod wzgledem kompozycji zdjecia, wulgarnie obnazonego obwislego biustu. Byla to zalosna proba wzbudzenia uwagi przez obnazenie sie w miejscu uznanym za uswiecone przez katolikow, a przez inne osoby jako miejsce pamieci narodowej (tam leza polegli bohaterzy). Niedawno znalzalam album rodzinny, przedstawiajacy moich dziadkow i pradziadkow w wieku od 15 do 35 lat. Wygladali zawsze z klasa, az zapragnelam, by to powrocilo. Mam juz dosc mlodych ludzi w moim wieku, ktorych jedynym sposobem na zaistnienie jest wypinanie rzyci na Instagramie albo, jak na tym zdjeciu, pokazanie obwislego cyca na cmentarzu, z jakas babcia w tle :o

Gość gość
"Mam juz dosc mlodych ludzi w moim wieku, ktorych jedynym sposobem na zaistnienie jest wypinanie rzyci na Instagramie" x To się przyzwyczaj do tego, bo tak właśnie wyglądł, wygląda oraz wyglądać będzie obecnie CAŁY ŚWIAT, w którym przyszło ci żyć :D

Gość gość
Nie zamierzam sie przyzwyczajac, zamierzam sama sie troche zmienic i zachowywac bardziej jak osoba z klasa :)

Gość gość
gość dziś x Taka dziewczyna jak Ty, to skarb 🌼 ❤️

Gość gość
Strasznie obwisłe piersi. Aż rzygać się chce... fuj...

Gość gość
cmentarz to królestwo zmarłych kto łamie prawo ich ten będzie cierpiał

Gość gość
"cmentarz to królestwo zmarłych kto łamie prawo ich ten będzie cierpiał" x Takimi bajkami to możesz sobie straszyć średniowieczny plebs a nie ludzi z XXI wieku xD

Gość gość
Jak to możliwe że młode dziewczyny mają takie biusty obwisłe? Ja mam 35 lat i jędrne i sterczące piersi i to nie dlatego,że są małe bo mam miseczkę D.

Gość gość
Zła dieta, zły styl życia, zbyt mało sportu. Ewentualnie złe geny

Gość gość
Powinna usmażyć ci te cycki na śniadanie.

Gość gość
Ja jak będę leżał w trumnie nie mam nic przeciwko by na nagrobku wiła się naga panienka a nawet niech sobie gangbang urządzi. Ksiądz na ołtarzu gosposie obraca i jakoś nie ma wrzasku

Gość gość
Nie przygotowaliśmy się należycie, co to za foty? Moją żonę ubrała wysokie szpile pończochy i długi skórzany płaszcz, makijaż wampirzyca i dopiero robiliśmy foty na cmentarzu

Gość DŁUGI NOS
Pimpulku! z kim Ty się zadajesz 😭😭😭

Gość gość
Pimpulek sam się wykończy, trzeba mu tylko zostawić wolną rękę :)

Gość gość
Faktycznie to jest szaleństwo, słabe foty totalnie bez pomysłu, kiepski biust, brak kultury osobistej, wychowania i nie pisz, że tak wygląda, współczesny świat, bo nie wygląda, Tak wygląda twój świat, to zasadnicza różnica. Faktycznie trzeba być szalonym, żeby takie mizerie pod każdym względem wrzucać do sieci.

Gość DŁUGI NOS KRZYWE NÓŻKI
To Ty już masz jakąś żonę??? Powiem rodzinie, zrobią z ciebie marmoladę 😭😭😭

Gość gość
Zrobiłam screeny, jak wywalisz wątek i foty to kopie są u mnie :)🖐️