Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

mam brata, on ma dziewczyne ktora bardzo lubiłam.. sytuacja wygladała tak że poszlam sama na te wesele i był tam też jeden wolny facet który od dawna mi sie podoba. On sie z moim bratem srednio lubi i impreza super. Ja z dziewczyna brata robilysmy sobie zdjecia i bawilysmy sie i pilysmy.. potem tanczyłam z tym wolnym facetem super sie zapowiadało aż nagle on (chyba chciał udowodnic mojemu bratu i mu dogryzc) zaczal zarywac do dziewczyny mojego brata. Moj brat siedział z nimi i nawet powiedział ze złosci ok chcesz to se ją bierz i poszedł bo oni ciagle tematy miedzy soba w dwojke.. ja też sie zle czułam w ich towarzystwie i szybciej poszlam na parkiet.. wszyscy sie bawili nikt przy stole tylko oni przez 2,5 godz.. nawet sobie zdjecia robili siedzieli kolo siebie i na nikogo nie zwracali uwage.. moj brat byl wsciekly i ja sie z nim bawiłąam i mowilam olej go i ją bo to na zlosc i nie daj sie.. i jak oni po tych 3 godz nie calych przyszli to nikt juz sie z nimi nie chciał bawic bo wszyscy na to zwrocili uwage.. on i ona osbno wkurzeni strasznie pojechali.. co o tym myslicie? ja jako siostra no bolało mnie to i jeszcze na dodatek akurat on ktory mi się podobał.. zle sie zachowałam?