Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pociągiem nad morze z rodziną?

Polecane posty

Gość gość

Ogólnks urlop zaczynami sie w środę mężowi tez ;) chcielibysmy jechac do gdanska na tydzien jestesmy z zielonej gory -bezposredni pociag jest. Mamy dwojke dzieci 9 i 5 :o dodatkowo kiedy tesciowie sie dowiedzieli chca jechac z nami..moi rodzice kiedy sie dowiedzielo tez chca z moja mlodsxa siostra 17 letnia..nie widza mi sie takoe wakacje a moj maz jest zachwycony dzieciaki takze.moja mama mowi ze nigdy nie byla nad morzem i to dla niej piekny wyjazd bedzie..wszyscy czekaja na odpowiedz..zgodzic sie?

Gość gość
Zgodz sie to twoja rodzina

Gość gość
współczuję, nie wypoczniesz, nie wyluzujesz się. Czy oni wszyscy, nie mogą jechać sami?? w innym terminie ? w inne choć miesce. co oni, jacyś mormoni?

Gość gość
chcesz powiedzieć, że na urlop, który sobie zaplanowałaś razem z mężem wpraszają się wam rodzice?

Gość gość
Tak wpraszaja :( a mąż sie cieszy :o

Gość gość
powiedz ze szukalas dla nich kwater ale wszystko zajęte

Gość gość
Zgodz sie :) Mogą to byc wasze ostatnie wspólne wakacje, a po co masz pozniej sie zadreczac :)

Gość gość
a wez ich wszystkich i wykorzystaj to dla siebie. codziennie rano spakuj torbe plazowa recznik jakas ksiazke do poczytania i pod pretekstem wyjscia na chwile smigaj na plaze wypoczac sama. dziecmi niech sie babcie i dziadki zajma. przynajmniej 5 dni swietego spokoju bedziesz miala. telefon zostawiaj w lazience na polce zeby wszyscy widzieli ze go ze soba nie masz

Ja się podłączę z innym tematem - czy wiecie może gdzie w Warszawie można wynająć ciekawe apartamenty? Sądzicie, że na przykład https://www.cityapart.pl/ to dobre wyjście? Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie?

Gość gość
W te wakacje spędziliśmy bardzo mily czas w ośrodku "Wesoła Gąska" w Gąskach niedaleko Sarbinowa. Bardzo fajny ośrodek z atrakcjami a co najważniejsze blisko morza.

Gość gość
Polecam wakacje w mieście Wejherowo. Jest tylko 25 km od morza a jest to bardzo piękne miejsce gdzie można świetnie spędzić czas z rodziną. Na pewno nie będziecie żałować. Więcej informacji znajdziecie na stronie http://www.wejherowo.pl/