Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moim bogiem jest władza nad ludźmi, którą mi ludzie dają!!!

Polecane posty

Gość gość

ci, którzy są daleko od Boga i grzeszą - żyją w zakłamaniu! diabeł, któremu dajecie władzę!!!

Gość UZE
szatan to CCCP

Gość gość
Modlitwa wynagradzająca O mój Boże, wierzę w Ciebie, uwielbiam Ciebie, ufam Tobie i kocham Ciebie z całego serca. Proszę Cię o przebaczenie tym, którzy nie wierzą, nie uwielbiają Ciebie, którzy nie ufają Tobie i którzy Cię nie kochają. Modlitwa do Trójcy Świętej Przenajświętsza Trójco, Ojcze, Synu i Duchu Święty! Z najgłębszą czcią i żalem za moje grzechy, ofiaruję Tobie drogocenne Ciało i Krew, Duszę i Bóstwo naszego Zbawiciela obecnego w Najświętszym Sakramencie Ołtarza na całej kuli ziemskiej, jako zadośćuczynienie za grzechy, przez które On sam jest znieważany. Na mocy nieskończonych zasług Jego Najświętszego Serca i przez wstawiennictwo Niepokalanego Serca Maryi, proszę Cię o nawrócenie nieszczęśliwych grzeszników. Amen. Dziś obchodzimy wspomnienie Marii, Sandry Anielska myśl dnia: Św. Augustyn zastanawiał się, czy czasem w dniu sądu nie usłyszymy swojego życia opowiedzianego Bogu przez naszego Anioła Stróża. „Civitas Dei”

Gość gość
Maryja pomoże wam zwyciężyć zło. Odmawiajcie Różaniec.

Gość gość
Znowu to katolskie pie****.. Nie macie jakiegoś forum moherów tylko musicie kafeterie bzdurami zaśmiecać?

Gość gość
Jestem dumna ze swego katolicyzmu. Moim Bogiem, Panem i Królem jest Jezus. A moją czułą Matką Maryja Królowa i opiekunka mojego losu. Chwała Ojcu i Synowi i Duchowi Świętemu! Amen

Gość gość
Silna wiara zwycięża złe duchy! A poza tym, jeśli ktoś paktuje ze złym a usuwa Boga ze swego życia - prędzej czy później zapłaci rachunek, bo on mu go wystawi, od niego nie ma nic za darmo!!! Od Boga dostajesz za darmo wszystko!!!! a od wroga - tylko KŁAMSTWO, NIESZCZĘŚCIE I NIEWOLĘ! Nie życzę wam dręczenia przez niego ani spotkania z nim sam na sam. Bez Boga go nie zwyciężycie!!! Tylko w Bogu wasza siła i moc!!! Zapamiętajcie!!!