Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet zrobił się obrzydliwy

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Jestem z facetem już 3 lata. Oboje jesteśmy jeszcze młodzi mamy po 21 lat. Kiedy się poznaliśmy On był całkiem inny, fajny zadbany facet, nieźle ubrany a przede wszystkim szczupły.!! A teraz? Ubiera jakieś rozciagniete stare koszulki, ma wielki brzuch wypchany do przodu, ciągle chodzi w jednych spodenkach dresowych. Ciągle je jakieś fast foody, pizze i do tego popija piwem. Kiedy z nim rozmawiałam o tym, tylumacyzlam mówiłam żeby chociaż zdrowo jadł, kiedy proszę żeby ograniczył te fast foody to nie słucha mnie i często robi mi na złość, nie potrafi dostosować ubioru do sytuacji, ja po prostu się zaczęłam go wstydzić, wstydzę się z nim gdzieś wychodzić żeby żadna koleżanka mnie z nim nie spotkała. Kiedys moja znajoma z pracy nas zobaczyła a później powiedziała że on ma duży brzuch BO MA! I NIC Z TYM NIE ROBI! Nawet jeśli dochodzi to zbliżenia "na boku" to przeszkadza mi jego brzuch i członek nie wchodzi do końca mówiłam mu rozmawiałam tylumaczylam. Facet się obraża i mnie ignoruje. Nie wiem co mam robić, już mam go dosyć jest dla mnie obrzydliwy ale go kocham. I weź tu zrozum kobietę... Często zazdroszczę koleżanką że mają takich fajnych facetów, takich normalnych, takich zadbanych...

Gość gość
śmierdzi mu spod kapuzy?

Gość gość
Ty tez sie zapuscilas ale on ci tego nie wypomina

jesteś zwykłą kurrwą kuutas mu nie wchodzi? bo może ma małego :d

Gość gość
lepiej wez sie dzieciaku za ortografie, a nie za seks i zwiazki

Gość gość
Zostaw go pomimo miłości. Zaniedbany facet to wstyd dla kobiety.

Gość gość
Ja jestem wysokim wysportowanym blondynem lat 32 jak chcesz możemy się spotkać może coś z tego wyjdzie ?

Gość gość
Za krotkiego masz blondyn