Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramol

związek facet starszy od 10 do 20 lat

Polecane posty

Gość ramol

Hej, znacie związki małżeństwa czy bez ślubu, gdzie facet jest starszy 10-20 lat? Czy takie związki mają szansę przetrwać? Czy spoiwem jest tylko kasa? Czy babeczka nie ucieknie z czasem do młodego wacka? Podajcie obserwacje wasze i waszego otoczenia :)

Gość gość
Na Pudełku sobie poszukaj, to nie kwestia wieku a charakterów, miłości, zaangażowania.

Gość gość
Ja kiedys chcialam byc w takim zwiazku ale sie balam ,ze bedzie mi zarzucane ze dla kasy a jemu ,ze dla mlodego ciala...

Gość gość
Ja znam taki związek ona ma 38 lat on 58 razem od 17 lat mają dwóch synów 15 letniego i 4 letniego, na pewno nie jest to związek dla kasy oboje zarabiają tyle samo, ale on już robi się taki dziadek, a ona całkiem fajna babka.

Gość ramol
no właśnie, facet musi 2-3 razy bardziej o siebie dbać niż przeciętny,

Gość gość
Znam takie związki. W każdym kobieta prędzej czy później odchodziła do młodszego. Najczęściej kiedy facet przekraczał 50tkę, bo wtedy każdy dziadzieje, a młoda kobieta ma swoje potrzeby. Faceci sypia się tragicznie po 40tce, 50tka to już dramat.

Gość gość
On zanim ja poznał dużo przeszedł rozwód, depresja, alkoholizm to na pewno też ma duże znaczenie. Wygląda staro taki pomarszczony starszy pan, ostatnio nawet taki powolny się zrobił jak dziadek. A ona jest taka seksi babka, wygląda jak jego córka.

Gość gość
19.15 co kogo kręci, jednego wielkie cyce, drugiego pupa, jedną starsi faceci, druga kasa, itd.

Gość gość
mnie bardziej ciekawią związki tak 10-15 lat różnicy

Gość gość
15lat a jak już 18 to co? Bee?

Gość gość
18 nie jest bee wydaje mi się, że 15 lat to mniej więcej taka różnica, w której związek może się ostać choć z 2 strony gdy facet ma 60, to kobieta 45 i jeszcze chce wiadomo..

Gość gość
Myślisz że 60latek nie chce? :D nie masz pojęcia o świecie :D

Gość gość
chcieć a móc to 2 różne sprawy, o to mi chodzi są farmaceutyki coraz lepsze na potencje, ale im starszy tym możność seksu trudniejsza, z chceniem nie ma to związku

Gość gość
U mnie jest 11 lat różnicy. Nigdy mnie nie interesowali młodsi. Generalnie jestem zadowolona.

Gość gość
10 lat różnicy znam i jest ok, osobiście takie podchodzące pod 20 lub więcej już wiążą się z różnicą całego pokolenia, dość szybko może zmienić sie to w związek rodzica i dziecka a nie partnerów, czasem róznice są nie do przeskoczenia

Gość gość
Jeżeli 60 ma uprawniać seks z babcia 60letnia to się dziwisza że nie może? :D Z taką 40 to co innego :) plus sildenafil ewentualnie by się trochę wspomóc i jazda! Zresztą seks to nie tylko twarda pałka :)

Gość gość
Dla 40-letniej kobiety taki dziadek ok 60 lat jest obleśny.Po co jej taki sflaczały chlop?

Gość gość
Zawsze mi się podobali starsi.

Gość gość
19.47 Kobieta 40letnia to też już nie jędrna księżniczka :)

Gość gość
Mój szef. 51 lat ona 27. Zaszła w ciążę ale dla niego to dopiero drugie dziecko . Obiektywnie to on jest o niebo ładniejszy od niej. Nie zgadzam się też że mężczyźni sypia się bardziej. Jak facet jest przystojny za młodu tak to i na starość będzie. A kobiety z super lasek robią się grube i stare. Nawet moja matka twierdz i że czas lepiej obchodzi się z mężczyznami.

Gość gość
19:45 babcia 60-letnia.. a facet to niby kto w tym wieku? ;)

Gość gość
19.49 Bo taka jest natura. Kobieta ok 40wchodzi już w menopauzę, hormony odpowiedzialne między innymi za tzw. młodość zanikają a 40mężczyzna testosteronu nie traci nagle a sukcesywnie. Dlatego też kobieta 50letnia matka nie zostanie a 50latków "młodych" ojców coraz więcej.

Gość gość
40 lat i menopauza, serio?

Gość gość
19:53 Sprostowanie, coraz częściej bliżej 50-tki ;) A jak mają dobre dofinansowanie to nadal potrafia wyglądac na mniej niz 40 co widać po znanych twarzach.

Gość gość
Wyobraźmy sobie pomarszczonego średnio grubego i swego faceta. Dajemy mu gajer, dobre perfumy i drogi samochód Wyobraźmy sobie ppmarszczona średnio gruba kobietę. Dajemy jej ładna sukienkę......i widać te zmarszczki ;)

Gość gość
Ktos tu w starszym wieku bardzo chce nadal uchodzić za atrakcyjnego.

Gość gość
19.54 niestety, po 40 się już w to wchodzi :( dlatego 40to ostatni dzwonek na dziecko. Poziom estrogenów leci na łeb na szyję :(

Gość gość
19.55 i około i po 50, teraz to już nic nadzwyczajnego.

Gość gość
Oj bardzo nie lubię jednego podtypu faceta - SNZ, to coś bardzo obleśnego.. :(

Gość gość
Ja znam, mój wujek, ożenił się drugi raz. Żona młodsza o 13lat. Maja córkę już 23letnia. A on ma jeszcze 2dzieci z poprzedniego małżeństwa.