Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramol

związek facet starszy od 10 do 20 lat

Polecane posty

Gość gość
Puste gadanie, małżeństwa rówieśników rozwodza się, z małą różnica wieku rozwodzą się, z dużą różnica wieku rozwodzą się, zainteresowani nie powinni pytać innych, tylko robić co dla nich dobre.

Gość gość
20.15 i to jest najlepsze podsumowanie tematu.

Gość gość
Ja 45 on 63 szalejemy za sobą już parę lat, jak dzieci, to ta prawdziwa miłość na całe życie. A wiek - co to jest? Z czym to się je? Haha.

Gość gość
20.53 tylko G uprzedz panie K, że prz3z ostatni rok szalales za M:p i podziękuję E jełopie, że otworzyła ci oczy, debilu.

Gość gość
21.92 i nie groź E pobicie czy śmiercią, nie zaczynaj znowu, bo z M nie będziesz szczęśliwy, z żadną nie będziesz i marnie skończysz.

Gość gość
Miałam kiedyś partnera, który był starszy o 20 lat. To była gehenna. Trauma do końca życia. Stary cwaniak chciał się zabawić z młódką. Rozkochał mnie a potem potraktował jak śmiecia. Wykorzystał swoje doświadczenie życiowe, zrobił mi kisiel z mózgu i miał z tego niezłą beką. Minęło 11 lat a ja nadal boję się wejść w związek. Już chyba do końca życia będę sama. Miałam wtedy 20 lat on 40. Ta znajomość to najgorszy błąd w moim życiu.

Gość gość
Co on Ci zrobił że aż tak?

Gość gość
Był psychopatą

Gość gość
21.28 Kiedyś pewien facet ze mną pogrywał, jak się okazało w niebezpieczny dla niego sposób, tak się rozjechal emocjonalnie, że do dzisiaj nie może się pozbierać i raczej nie ułoży juz sobie życia z żadną kobietą, nie potrafi się zaangażować i cierpi z tego powodu a to jeszcze bardziej go dołuje, taki samonakrecajacy się mechanizm prowadzący do autodestrukcji. Sam wkroczył na tę drogę, nie wiedział tylko dokąd go zaprowadzi.

Gość gość
21.45 Był moim rówieśnikiem.

Gość gość
A coś więcej? Skoro nazywasz kogoś psychopata to wypadałoby jakoś uzasadnić.

Gość gość
Współczuję. Moj też zachowywał się jak psychopata. Mam traume do dzisiaj. Napisz coś więcej o nim.

Gość gość
Jak ona ma 25 a on 45 to jakoś obleci, ale później strach się bać. Ja mam 40 i w życiu nie mogłabym być z 60 - latkiem prawie w wieku mojego ojca, ale o tym się nie myśli jak ma się te 20 lat? prawda. Jak łypie na mnie taki 60 latek nawet zadbany to sobie myślę jaki dziadzio... wiem to okropne...

Gość gość
21.28 To tak samo jak u mnie. Był starszy o ponad 10 lat do dzisiaj się nie moge pozbierać. Chyba już nie uloze sobie życia. Mam 25 lat. Wstydze się że byłam taka głupia i zmarnowalam mnóstwo czasu. Nie warto kobiety.

Gość gość
Ja mam 33 a mój mąż 45. Pierwszy facet którego mogę nazwać mężczyzna. Nawet jeśli kiedyś, Pierwszy, zdziwaczeje itp, to i tak będę mu wdzięczna za te wszystkie szczesliwe lata jakie mi dal.

Gość gość
22.14 i to jest prawidłowe podejście do sprawy

Gość gość
Bierzta młode bierzta a co

Gość gość
Nie ważny jest wiek. Różnica 10-15 lat ujdzie. Ważne czy ty jako facet chcesz dac kobiecie szczęście, czy chcesz być dla niej prawdziwym mężem, czy jej nie będziesz wytykal że jest młodsza i nic nie wie. Zastanów się czy będziesz ją traktował jak najwazniejsza kobietę życia. Jeśli nie to daj jej szanse żeby poznała w zbliżonym do siebie wieku. To od ciebie wszystko zależy, czy ją akceptujesz taką jaka jest i jej wiek.

Gość gość
Starszy to da pracę i dobrze zapłaci, weźmie na wycieczkę, postawi obiadki i kolacyjki w restauracjach, łatwiej wtedy panience (każda z nich studiuje i jest bardzo uduchowiona, najczęściej stosunki międzynarodowe albo psychologię) płacić za studia, kosmetyczkę, paznokcie, książki, przejazdy i ciuchy. Starszy tego jednak nie widzi bo ma oddaną kobietę i powiernicę tak niedużym nakładem finansowym.

Gość gość
Tacy faceci nawet nie wiedzą jak często ich partnerki mylone są z ich córkami...powaga.

Gość gość
Moi rodzice. Różnica 10 lat. Małżeństwem są 35 lat. Moi dziadkowie 14 lat różnicy. Babcia zmarła w wieku 55 :(

Gość gość
Jakby taki 40latek nie miał hajsu to by nie był z "córką" bo by go nie chciała.

Gość gość
10 lat obleci ale 20 moja droga to tragedia i żal.

Gość Ciekawa99
Ja jestem w zwiazku gdzie ja mam 19 lat a mój narzeczony 36. Jestesmy ze soba juz 3.5roku a mieszkamy ze soba powyzej 2 lat. Taki zwiazek ma szanse przetrwac tylko poprostu ludzie musza się ze soba dogadywac, byc ze soba szczesliwi. My nie odczuwamy tej roznicy wieku. Jest nam ze soba bardzo dobrze. Spoiwem nie jest kasa tylko uczucie. Ja od 15 roku zycia pracuje a teraz razem otworzylismy firme międzynarodową. Liczy sie uczucie a nie kasa

Gość gość
związek facet starszy od 10 do 20 lat to pedofilia