Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

óczenie w szkole

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o tym ze nauczyciel po półtorarocznej podyplomówce i to jeszcze zaocznej ma takie samo prawo do nauczania w szkole danego przedmiotu jak nauczyciel po piecioletnich studiach z danej dziedziny? Akurat ja mam to szczęście że uczę angielskiego i jestem wlasnie po piecioletnich studiach wiec problem mnie nie dotyczy ale szlag mnie trafia jak ludzie ambitni nie maja siły przebicia i tak mamy w szkole nauczyciela który uczy jednocześnie: Geografii, historii, techniki, informatyki i kiedyś przyrody a tak naprawdę pełne wykształcenie ta osoba ma tylko z geografii. Z informatyki jest bardzo slaba, to osoba w wieku przedemerytalnym i kilka dni temu na radzie pedagogicznej uczyłam tą osobę jak zrobić kopiuj wklej bo biedaczka nie mogla sobie rozkładu materialu wydrukować. Ludzie trzymajcie mnie bo oszaleje!! A może za dużo sobie wyobrażam?? Szkoda mi dzieci i szczerze mówiąc nie wiem jak to sie odbywa ale dzieciaki sa teraz tak obcykane w komputerach ze na pewna sa w stanie ja zagiac tylko dlaczego wszyscy siedzą cicho i nikt nie robi z tego afery?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować