Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najszybszy w mieście

Polecane posty

Gość gość
Rozjepanie Karuzeli to był majstersztyk. Tak samo jak rozpracowanie SW Pewnej Samasraki :D

Gość gość
Mary Mon to cycek Wanda. Nie pytajcie skad wiem. Baba nie ma godności. Zwid ją straszyl, że zrobi jej kompromitujący profil na fb, ujawnił imie jej córki, a ta ubrana w nowy nick slodko z nim piertoli.

Gość Krzysztof Krawczyk
Mój Przyjacielu... Będę jèbał Cie w kakao 😘

Gość gość
Na pewno lepsze niz twoje codzienne nudne pseudofilozoficzne wymądrzanie sie wielki nochalu

Gość gość
Dla starych trolli wszystko jest marazm, zadnej zenady sie nie boją, choćby gufno wybiło to dostoją:)

Przyjaciel ❤️ Mój suczy instynkt mówi mi, że spijasz wszystko co ci podaję. Do kropli ostatniej. Takie to ph Bó ma. Słońce moje, no właśnie, że nie mogę gardła zluzować, pomóż mi! Może być szalikiem. Nie mam dzisiaj za dużo czasu. Jestem w rozjazdach hen daleko. Czy zaprosisz mnie kiedyś do siebie do domu? :) Całuję!

Gość gość
Moj Przyjacielu ty tu juz sam niewiem.. A ja gore A JA G O R E!!!!

Gość gość

Gość gość

Gość gość
gość dziś Rozjepanie Karuzeli to był majstersztyk. Tak samo jak rozpracowanie SW Pewnej Samasraki smiech.gif X To było mistrzostwo świata:D X gość dziś Mary Mon to cycek Wanda. Nie pytajcie skad wiem. Baba nie ma godności. Zwid ją straszyl, że zrobi jej kompromitujący profil na fb, ujawnił imie jej córki, a ta ubrana w nowy nick slodko z nim piertoli. X Kilka osób zauważyło, że napewno jest tak samo głupia. Może być, że to ona:D X gość dziś Na pewno lepsze niz twoje codzienne nudne pseudofilozoficzne wymądrzanie sie wielki nochalu Zgłoś gość dziś Dla starych trolli wszystko jest marazm, zadnej zenady sie nie boją, choćby gufno wybiło to dostojąusmiech.gif W punkt:D

Gość gość
Sorry, ale slodka slowianka to nie jest przecietny wygląd i żadne prawictwo czy piwnictwo nie ma tu nic do rzeczy. Młoda kobieta, a otyła. Dobra, urodziła dziecko, można zrzucić. Ale zgryz i duży zez pewnie do korekcji, tylko nie przyszło do głowy pomimo środków na to. Po prostu mentalność wiejskiej sołtysowej i wiejskiej bogaczki, której pan Kazik po piwku pod warzywniakiem komplementuje, że pani sołtysowa najpiękniejsza. A ona święcie przekonana, ze tak. Niestała zadbana kobita, ale wygląda na 10-15 lat starszą, ale to może geny i nadwaga.

Gość gość
Nikt nie będzie nikogo zabawiał nochalu.

Gość gość
Gdyby widmo znał starą erotyczną pisanine Bó w stylu mocno doświadczonej wulgarnej prostytutki to by się załamał na kogo się napalał jako x. :D

Gość gość
Bó czy Twój suczy instynkt mówi Ci, że powinnaś przeprosić mary mon?:(

Gość gość
Kuszo słabo się starasz w przykrywaniu blamażu przyjaciółki w trollizmie. Nudne i było:(

Gość gość
zapomnialas juz jak sama jepalas sie z vieviorem kusza kuszenka:-P

Gość gość
Kuszydło nudzisz się? Nie ma z kim piertolić to weźmiesz każdego.

Gość gość
Bó kojarzy mi się z kimś bez poczucia godności.

Kusza nie widzisz mnie? Cześć! :) Porandkowałaś w nocy z Błędnym. Jak ci było?

Gość gość
A ja proponuję iść wszystkim w ch/uj[czesc[

Goście! :) Ale to już było i nie wróci więcej. Choć w papierach lat przybyło to jesteśmy tacy sami, a ściana między nami. :] Dobrego dnia! Graba. ;)

Gość gość
Przyjacielu,,Nowy'' p/Acan/nie Ty jak nie duby smalisz to d**y komu nie trza A ja gore A Ja Gore I do cholery już!!!

Gość gość
Uświadomię, nie ma że nie:) Bó się nagrzała z samotności na nasze widmo, aż zrzuciła 20 lat dla niego. Skończyło sie kompromą na mailu. Potem nagrzała sie na obecną dziewojke widmo tak, że az zmieniła płeć na męską. Skończylo się kompromą nr 2. To mówisz, że było? No jak to wasze stałe zabawy to spoko:)

Kusza masz w obowiązku mnie zagadywać, tylko ty widziałaś moje nogi. Ugotujemy dzisiaj bigos. W sam akurat do wódki i muzyki. I debaty o cip\kach. Czy zechciałabyś o tym? Co ty na to? A więc?

Gość gość
Gościki i po co się produkujecie? Śmierdzące trolle otrzepią się ze wszystkiego i już. :)

Goście :) Jeszcze nigdy nie byłam taka sławna. A pomyśleć, taka skromna i niewinna wbrew pozorom Bó. Doczekała się wysławiania. Cieszę się. A jednocześnie zawstydza mnie to, ponieważ tyle wody upłynęło. No kto by się spodziewał. Dziękuję za to, że mnie lubicie. A ja Bó Domyślna lubię was również. :) Do widzenia, dziękuję i heeejjjj świecie nasz!

Tja Kusza zwiędniędnięte boczki, cygaro w zębach i bat! Lubisz to co, su\ko? Pa kochana. :)

Gość gość
Ten Przyjeciel,he!? On jest inny,mamo,tato Czy dostanie w morde (od Was) Za to!!?