Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najszybszy w mieście

Polecane posty

Gość gość
Cynik był zbyt cyniczny żeby zakładać forum w internecie :-(

Gość gość
Naj ma grubego i długiego Puffina, temu na niego laski leciały.

Gość gość
Znów ten troll i hejter który używa "temu" zamiast "dlatego" :P

Gość gość
Za najkiem wszystkie biegałysmiech.gif miał chłop powodzenie x cześć Najek :D 🖐️

Gość gość
Czasy Naja Androgena i Wilka to były czasy zalogowanych. Piękne czasy, nie to co teraz anonimy bezpłciowe.

Przyjaciel :) Czy nadal chcesz być ogniem i świat spalić i łby odrąbać tym? Nie lubię złota, wydaje mi się sztuczne. Wolałabym mieć ściśnięte cy\cki i dobrze się składa bo nie noszę cy/ckonosza, zatem dostęp swobodny. Motylem się można zająć bez dwóch zdań, wolniej proszę! Przyjaciel wiem, wiem co miałam zrobić. Ach, taka jestem zajęta wyszukiwaniem wymówek. :/ Wybacz. Więc?

Gość gość
gość dziś Czasy Naja Androgena i Wilka to były czasy zalogowanych. Piękne czasy, nie to co teraz anonimy bezpłciowe. :D Też bym się zalogował ale mi nicka zajełaś ;)

Gość gość
Bó Lubisz mieć ciągnięte sutki?

Tak to były códowne czasy w tej kotłowni ale teraz krany są cyfrowe a one te Twoje cycki Bó mają różne określenia jednak faktu to nie zmienia że urocze te wzniesienia są wyrazem uwielbienia albo jakoś tak w każdym razie kocham je mlaskać. :)

Gość gość
Czasy Wilka to był już "gość".

Gość gość
Cycki Bó są sztuczne🖐️

Tak, óczócie też Przyjaciel. A potem życie się zmieniło. A óczócie? Też się zmieniło?

Gość gość
Mlaszcz silikon🖐️

Twoje w Warszawie, moje tutaj to znaczy na Wyspie. W każdym bądź razie jesteś i to jest bardzo ważne i zawsze bądź! :) Bo jesteś dobry i cudowny. I lubisz to samo co ja. ;] No właśnie taka prawda.

No nie zmieniło się mimo tego że cóórka stała mi się dorosła to tak samo lubi się tólić i dodam że Beacie K. dałem swoją koszulkę była zachwycona jej Biała Armia też mnie uwiodła oczywiście lubię to samo, też masz córkę?

Przyjaciel, mam. Marzenia mam. Tęsknoty i niespełnione nadzieje. No i wiarę, że w końcu. Doskonale o tym wiesz jak nikt inny. Ty wiesz. I wiem, że w szklance jest czysta woda do połowy pełna.

Gość gość
Jak czytam ten styl charakterystyczny dla x to jednak mi sie flaki wywracają na wspomnienie tego tańca godowego Bó dookoła Krzyska widmo.

Gość coś ci powiem, uważaj. :) Kiedy tutaj przyszłam w łaskę z flagą białą wiesz kto trzymał moją rękę? Jako jedyny Przyjaciel bo on mnie zna i wie kim jestem. I nie pogardził jak szarlotką z ogryzków. ;] No i uważaj! Widmo podał mi rękę. :) Pozdrawiam ci Widmo jeśli gdzieś jesteś i dziękuję za waparcie. Wyobraź sobie gość, że człowiek uznany za zło okrutne, diabły 3 pozdrowił mnie serdecznie. Mnie, czystej wody zło. Zatem! Daruj sobie uszczypliwości do panów, do mnie i nie obwiniaj nikogo. Kochaj życie i realizuj plany, marzenia. I uśmiechaj się do ludzi. :)

Gość gość
Urządziłaś taniec godowy.

Przyjaciel porozmawiam z tobą nieco później. Nie gniewaj się. Czemu nie teraz? Za każdym razem kiedy próbuję ci coś powiedzieć, ściska mnie w gardle. :( Kiedy jestem w innej mojej formie, kształcie wtedy jest mi łatwiej i prościej. Tak oszukujemy swoje mózgi? Jak ty to widzisz?

Gość gość
Może problem w tym, że zakładasz, ze ludzie mieliby Tobą pogardzać.

Sorry, nie rozmawiam z nielogami. ;] Pozdrawiam was gość równie mocno. Muszę iść. Cześć. :)

Gość gość
Može dlatego odjęłaś sobie wiek, żeby Cie nie odtrącił. A i tak to zrobił. Cześć x, nielogu.

Gość gość
Bó co Ty piertolisz. Mary mon też zwodziłaś udając w dodatku przed nią faceta, bo Ci podała rękę? Masz problemy z własną głową. Nie udawaj, że nie wiesz gdzie jest widmo i z kim.

Gość gość
Sie babci pojepało.

Gość gość
naju sraju w maju przeciętniak i tyle

Gość gość
Przeciętny z nieprzeciętnym ;)