Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inwm

Matka polka trójka dzieci

Polecane posty

Gość Inwm

Dziewczyny,mam 29 lat, jestem matka trojki dzieci_dziewczynki(10,5,1lat)mam dość totalnie.nie nam czasu na nic i to doSłownie,skorzystanie z wc nawet z najmłodsza...od rana do nocy tylko dzieci,pranie,gotowanie,zakupy itd.mojego caly czas nie ma bo lracuje i robi swoje meble klienta,wraca tylko sie przespać.dzieci widza go tylko przelotem w ciagu dnia to moze 10minut..a jak ju jest w niedzielę to tylko spi,zero pomocy!nie daje juz rady,jest mi naprawdę ciezko,a mimo to robie wszystko na siłę,aby dzieci mialy normala rodzine swoim zdrowiem i kosztem...on nie dość ze mi nie pomaga to tylko obgaduje mnie przed rodzina,robi ze mnie najgorsza,ze to wszystko co złe to ja,ale nikt nie widzi ze od rana do nocy z dziećmi jestem ja...a wypłaty dostaje 1500zl (taki przelew dostaje) i z tego mam utrzymac caly miesiąc 5osob_nierealne!dobrze ze 500+jest bo musze dokładać-masakra..i ciągle tylko mnie wyzywa od najgorszych...bo nie zdaje sobie sprawy ile trudu i roboty musze zainwestować w wychowaniu dzieci,domu itp.moja 10 letnia corka ciagle kloci sie z 5latka.to tez doprowadza mnie do szału,bo jedno,dwa,osiem upomnien nie pomaga.przez cały dzień tyle sie nadre bez skutku,ze jak pomyśle o kolejnym dniu tei nie chce mi sie wstawać.pomóżcie?!

Gość Inwm
Dodam ze on zarabia duże pieniadze,a mi daje tylko tyle bo mowi ze na wiecej nie zasluguje,a po drugie wg niego jak za 1500zl można sie nie utrzymać,skoro inni dają rade...ale jak mu mowie ze inni tyle maja i maja w domu meza i ojca dzieci to znowu jest wielka afera,ze to INNI...

Gość gość
nie wierze w to, co czytam. po co ty jestes z takim trutniem?

Gość gość
po 18-tce się trzyma zwarte nogi i umysł, uczy do matury i idzie na studia i do pracy, a nie robi bachory Zwłaszcza jak rodzice i dziadki nie zajmą się dziećmi, nie mamy wyksztalcenia, pracy, znajomosci ale za to wielkie wymagania wobec męża. To idź do pracy, zarabiaj na utrzymanie 3 dzieci, męża i dom min. 3000 zł - powodzenia. Jestes tak gupia i jeszcze bezczelna, że nawet nie bede die wysilac pomagac?! to twoj wybor że nogi rozkladalas od dziecka! Trzeba bylo sie uczyc i pracowac.

Gość gość
Współczuję Ci. Ja czasem z jednym nie dawałam rady. Na szczęście prawie dorósł i jest już inaczej. Życzę wytrwałości bo męża juz nie zmienisz skoro tak jest.

Gość gość
Autorka chwalisie jakiego sobie mezczyzne WYBRALA

Gość gość
To o czym piszesz to typowa PRZEMOC EKONOMICZNA!!! Rozumiem że ślubu nie macie, więc odejście od niego będzie dość proste. Z alimentami, 500+ i różnymi dodatkami dla samotnej matki z trójką dzieci będziesz żyła na dużo wyższym poziomie niż z nim.

Gość gość
Chcą zobaczyć co ludzie napiszą czy da sie przeżyć za minimalną plus ten dodatek 500 Pewno sie zastanawiaja aby cos podwyzszyc lub nie