Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę rozdziewiczyć moją dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

chcę rozdziewiczyć moją dziewczynę i chciałbym wiedzieć czy dziewicę powinienem więcej całować,przytulać ,mówić że ją kocham itp,i co po seksie bo wiadomo że może być skrępowana (dziewczyny z którymi spałem były zawsze doświadczone także nie wiem jak obchodzić się z dziewicą)

Gość gość
Po 1 kłamiesz. Po 2 ją już rozdziewiczyło pół Krakowa.

Gość gość
Zadbaj o miejsce i antykoncepcje. Gdy będziecie w dobrym miejscu i czasie pieść ją i całuj. Dotykaj I pozwól się się dotykać. Niech się nie boi twojego członka i tego jak rośnie. W żadnym razie nie naciskaj! Gdy powie, że jest gotowa rozchyl jej nogi wsadzić poduszkę pod tyłek I pocałuj jej klejnot.Gdy będzie gorąca jak piec I bliska orgazmu przerwij.Twój Pan pewnie będzie stał jak maszt, więc wejdź w nią powoli, bardzo powoli. Gdy będziesz w środku poczekaj chwilę by do Ciebie przywykła dopiero się poruszaj. Nie myśl o sobie tylko o tym by jej było dobrze. Pewnie skończy szybciej niż Ty. Tym razem nie szkodzi wyjdź nawet bez zaspokojenia. Jeśli dasz jej czułośc będziesz mieć w łóżku boginię z i fantastyczny sex przez lata.