Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie że jak mąż mówi że chce znalezc sobie inną, to mówi szczerze?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zaczął być coś bardziej niż zwykle przeczulony na punkcie sportu, dużo więcej go uprawia niz zawsze, a totalnie nie idzie to w parze z czasem jaki na to ma, bo dawniej miał go dużo a nie ćwiczył tyle, teraz specjalnie wstaje rano. Zapytałam go jak o costam się kłóciliśmy, czy coś kombinuje skoro tak biega, a on mi odpowiedział że musi sobie znaleźć inna bo ja "nie dość że głupia, to gruba", a ja ważę 59 kg przy wzroście 168 i nawet przy kości nie jestem w żadnym wypadku. Mam wrażenie że odwala mu na łeb. Teraz pytanie czy kretyn mówi szczerze, czy raczej jakby szukał innej to by tak wprost tego nie powiedział.

Gość gość
Ile ma lat? W pewnym wieku wielu odbija.

Gość gość
Nie ma nawet 40tki, ma 34.

Gość gość
Mojemu tez odp*****la nie przejmuj się a ma 31

Gość gość
Z jednej strony gdyby kogos szukał to by sie tym nie chwalił tylko dzialal. Jak wam sie uklada? Moze oddaliliscie sie od siebie? Ty znasz swojego męża najlepiej

Gość gośćBaba
Motywuje cię do zadania o siebie. Tak, wydaje ci się, że gruba nie jesteś a może jemu podobają się prawie wychudzone kobiety. Zapytaj czy możesz z nim ćwiczyć i elo

Gość gość
Ta, wychudzone, to niech poszuka takiej. Głupota brać za żonę kobietę normalnej postury i wymagać by wyglądała jak Ania Rubik, swoją drogą chuda i paskudną

Gość gośćBaba
gość dziś Może i głupota, ale czasem ludzie nie zwracają na coś uwagi a później próbują to zmienić

Gość gość
wysyla ci sygnay ostrzegawcze.juz sie dawno za innymi rozglada.zwyczajnie jest niedojrzaly i wzielo go...moda na fit. mojego wziela moda na szamana..i zaczal niby uleczac ludzi a potem sie okazalo ze tzw.klientki sexem uleczal (znudzone w malzenstwach 45+). takze on ma cie juz teraz w d***e. i wiem ze juz sie z nim nie dogadasz.moja jedyna rada -juz szukaj sobie asekuracji, adoracji czegos w zanadrzu innego. on wkrotce ci powie ze motylki mu sie skoczyly. kolejny niedojrzaly facet. nie zaslugujacy na milosc od zadnej kobiety.

Gość gość
10:21 Masz rację. W sumie to ja już dawno myślałam że z jego strony małżeństwo to zabawa, by kobieta miała satysfakcję a w rzeczywistości z jego strony to było jak umowa na czas określony, a termin rozwiązania umowy mija. Mam takie wrażenie. Też dostrzegam że on jest niedojrzały, szkoda mi tylko że wiedząc że dla mnie małżeństwo to poważna sprawa, zrobił mi tak. Nawet teraz już 3 lata po ślubie mi potrafil powiedzieć że on ten ślub wziął bo kobiety chcą ślubu.

Gość gość
Mi nie podoba się takie wytłumaczenie bo kobieta chciała etc. Prawie każda zakochana, kochająca kobieta chce ślubu. To nie jest wytłumaczenie. Facet z klasą i dojrzały będzie dążył do tego by zerwać jeśli nie chce się z nią żenić. Cham i chlystek będzie dalej używał.

Gość gość
Daje ci ostrzeżenie, zmień się, chcę spowrotem miłą sexowna kobietę która poznałem a nie takie babsko jakim się stałaś. Inaczej poszukam innej, wielu kobietom się podobam.

Gość gość
Bez jaj. Ja po 2 ciazach mam 9 kg wiecej niz jak sie piznalusmy ( bylo 46kg, jest 55, mam 160cm) i mi maz nigdy zlego slowa nie powiedzial a na punkcie mojego duzego biustu ma swira. Id kiedy to.kocha sie kogos za wyglad?

Gość gość
10:38 hahaha nie żartuj, jak się poznaliśmy to ważyłam więcej niż teraz, a kłóciliśmy się zawsze tyle samo.

Gość gość
W każdym niby żarcie jest cząstka prawdy. Dla mnie dał ci ostrzeżenie. Nie bądź zrzedliwą babą.

Gość gość
Ale wiecie, że niska waga to nie wszystko? Można mało ważyć a mieć i tak brzydką sylwetkę, bo ma się dużo tłuszczu a mało mięśni. Tak naprawdę nie liczy się sama waga a właśnie te proporcje mięśnie/tłuszcz. Jak się nie ćwiczy to ubywa mięśni, a stojąca miejscu waga mówi tylko tyle, że zwiększa się objętość tkanki tłuszczowej, która jest lżejsza niż niż ta sama objętość mięśni.

Gość gość
Nie chodzi o wagę czy wygląd. Kiedyś czekałaś by się spotkać i pogadać, kokietowałaś go, był flirt nieustanny, byłaś sexy nawet jak ważyłaś 20 kg więcej, było widać że masz na niego ochotę. Teraz najpierw dzieci, kolacja, serial a na koniec może jakiś sex się zdarzyć, od taki bo już dawno nie było.

Gość gość
A jak wyglądają wasze relacje? Macie dzieci? Trzeba dbać o siebie nawzajem. Urozmaicać sobie seks.

Gość gość
Mamy dwulatka pełnego werwy. Nie mamy siły na urozmaicanie pozycji bo padamy na gęby. ćwiczę na siłowni od lat raz w tygodniu, raz w tygodniu biegam

Gość gość
Jeszcze czego. Niewolnice się odezwały. Fagas je straszy a one od razu karnet na siłownię i kosmetyczka. Ale kiepy. A niech idzie jak mu nie pasuje! Ale głupie niewolnice i to w 21 wieku.

Gość gość
gość dziś Przecież większość kobiet nie da rady sobie bez faceta. Zwyczajnie nie wydolą finansowo.

Gość gość
Jak ona ma miec ochote na niego skoro slyszy takie rzeczy? Co teraz ma sie brac ostro za siebie by sprostac wymaganiom estetycznym pana plus flirtowac? A co on jej da w zamian? Chwilowe potwierdzenie, ze moze jak sie zona postara, nie pojdzie na bok? A do autorki- juz nie przesadzaj z padaniem na gebe, ta godzinke tygodniowo jak dziecko spi, da sie wygospodarowac dla poprawienia relacji. Obejrzec razem film, potem masazyk i te sprawy. Tylko oboje musicie sie postarac. A nie wymowka, bo dziecko.

Gość gość
To jemu się nie chce. Jest seks ale bez masażu i starań. Seks jest 3 razy w tygodniu lub 4

Gość gość
O matko, ja ważę 80kg i mąż mi takich rzeczy nie mówi. Uprawiamy seks regularnie i jesteśmy zadowolonym małżeństwem ponad 10lat. Ale ja jak poznałam męża ważyłam 90kg, więc po ciążach trochę schudłam. U nas odpadają problemy finansowe, bo i ja i mąż dobrze zarabiamy i mamy swoje firmy, więc może o to chodzi.

Gość gość
Przy 168 cm wzrostu,waze 80 kg,i maz nigdy mi nie dokuczyl,ze cos nie tak.Zawsze ma ochote na seks i chesto powtarza,ze mu sie podobam. Gdzie wy poznajecie takich narcyzow?