Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjanua

ekassa opinie

Polecane posty

Gość gjanua

Szukam pożyczki. Nie drogiej i na dobrych warunkach. Myślałem o ekassa bo nie dawno znajomy mi polecił. Ale nie chce tez brać w pierwszej lepszej firmie pożyczki. Stąd moja obecność tu na forum. Chcialem się dowiedzieć gdzie warto obecnie wziąć pożyczkę.

Gość gość
Podpinam się do tematu:) też szukam:)

Gość gość
Nie wiem co o za firma ale nie dawno korzystałem z POZCZKI KASIASTO i spokojnie mogę polecić te pożyczki bo dobre warunki mają.

Gość gość
Kasaiaso hmm cos mi o mówi:D słyszałem juz kiedyś, że warto z tej stron brać pożyczkę ale jakoś wyleciało mi z głowy i nigdy nie sprawdziłem. Jednak skoro do teraz polecacie te pozyczki to naprawdę musi się opłacić. Też sobie sprawdzę.

Gość gość
W mojej sytuacji bardzo pomogła mi pożyczka na kasiasto . No chyba lepszych warunków bym nie dostał. Przede wszystkim szybko udzielili mi potrzebnej kwoty.

Gość gość
Potrzebuje około 6 a najlepiej 7 tsięcy pożyczki na samochód. Nie jest to bardzo pilne ale im szybciej znajdę dobrą pożyczkę m lepiej. A na tym kasiasto mogę liczyć na 6 albo 7 tysięcy?

Gość mMarcel
Ja na stronie http://kasiasto.pl/ dostałem pożczkę 9000 ttys więc podejrzewam że taką kwotę jak 6 000 cz 7 000 tysięc dostaniesz bez problemu.

Gość gość
Znam tą stronę z pożyczkami i to bardzo dobrze nawet. Korzystałem z ich usług pożyczkowych kilka raz i nie mam nic do zarzucenia. Wszystko działa sprawnie.

Gość gość
Dostałem w POŻYCZKACH KASIASTO nawet dużą gotóke bo aż 10.000 tysięcy. Nie spodziewałem się że dostane taką pożyczkę. Ale zaryzykowałem i wysłałem wniosek . W kilka minut dostałem odpowiedz pozytywną:)

Gość gość
Wysyłając wniosek do jakiej kol wiek firmy nic nie ryzykujemy przecież bo wnioski są darmowe.

Gość llllllllllllla
Chyba ja też wyśle wniosek na kasiasto bo widziałam ciekawe oferty. Nie potrzebuj***ardzo dużej pożyczki dlatego znalazłam fajną ofertę w sam raz dla mnie i bez zbędnych zaświadczeń!

Gość gość
To i ja napisze kilka słów o POŻYCZKACH KASIASTO. Bo także polecam te pożyczki wszystkim znajomym którzy potrzebują szybko i bez zaświadczeń gotówki. Jedna z lepszych pożyczek.

Gość gość
Chętnie się zgodzę z opiniami co do kasiasto. Miałem pożyczkę 5000 tys. Nie dawno spłaciłem i bardzo polecam.

Gość gość
Ja jestem z tych poszukujących pozyczki :D Dobrze że trafiłem na to forum i zaraz sprawdzę wasze propozycje. Mam nadzieje że nie będę już musiał dalej szukać ;)

Gość gość
Powiem wam że ciężko znaleźć teraz dobrą ofertę. Przynajmniej ja mam z m problem-nie wiem jak inni. Jednak e POZYCZKI KASIASO są po prostu extra!!

Gość gość
Wszyscy tak się zachwycają tą strona z pożyczkami a ja nadal się waham :D

Gość gość
Skoro się wahasz to może nie jest Ci potrzebna aż tak pilnie pożyczka:) Ja tam nie jestem zwolennikiem pożyczek. Jest to dla mnie naprawdę ostateczność. I oferta musi być bardzo korzystna abym się zdecydował na pożyczkę.

Gość gość
Mi odpowiadają oferty POŻYCZEK KASIASTO jak znalazłem tą stronę to już za specjalnie nie szukałem. Jest wybór można wybrać dobrą ofertę.

Gość gość
Przeglądam akurat oferty ze stron co podaliście link i już wiem jaką pożyczkę wybiorę. Nie spodziewałem się że tak szybko uda mi się znaleźć dobry pakiet pożyczkowy jak na kasiasto.

Gość Karolkaro223
Ja natomiast zastanawiam się nad ofertą https://pozyczkolog.pl/pl/filarum-druga-pozyczka-jaka-oferte-otrzymamy Aby otrzymać drugą pożyczkę w serwisie Filarum, musisz spłacić wcześniejsze zobowiązanie. Klient tego serwisu może mieć bowiem wyłącznie jedną aktywną chwilówkę. Aby spłacić drugą pożyczkę, wykonaj przelew na wskazane przez pożyczkodawcę konto bankowe. Pamiętaj, że za moment spłacenia pożyczki uważa się ten, w którym pieniądze zostaną zaksięgowane na koncie Filarum. Jeśli realizujesz przelew w banku lub na poczcie, zadbaj o to, aby przesłać pieniądze kilka dni przed upłynięciem okresu spłaty.

Gość solfaz
Ta porównywarka pokazuje ofertę parabanków a więc nie jest do końca wiarygodna. A wiem że np Raiffeisen Polbank ma super pożyczkę na zero procent którą można spłacać przez 2 lata. Rrso tylko 2,88 % (słownie: dwa*osiem*osiem)

Gość gość
Moim zdaniem warto też sprawdzić www.aasapolska.pl. Dobre warunki i spoko firma, sprawdzona

Gość elka22

ekassa opinie www.netpozyczka24.pl/ekassa/ poznaj opinię klientów, którzy znają produkt z autopsji.

Gość nn7

ekassa opinie www.netpozyczka24.pl/ekassa/ poznaj opinię klientów, którzy znają produkt z autopsji.