Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie czujecie bez makijazu rano przed nowym facetem

Polecane posty

Gość gość
Brunetki mają najlepiej.

Gość gość
Ale ja mam brzydka cere, ale i tak jest już lepiej niż było, bo chodzę do dermatologa i leki biore

Gość gość
jak kobiety nie stać na dobry makijaż tzn że nie ma pieniędzy z czego wynika że nie ma dobrej pracy wykształcenia co oznacza że w podstawówce dzwigala co innego niż tornister

Gość paski zrob złotym deszczem
tora tora prezesie

Gość gość
ile waży tora tramwajowa ?

Gość gość
czy ją mógłbym poprosic o taka możliwość żeby se iść samemu do kibla na 3 minuty?

Gość gość
chociaż nie wiem czy prezesowi przysługują takie prerogatywy

Gość gość
a za6 minut powiem wam jak zrobić z ula i głośników sluchawkowych lampki choinkowe

Gość gość
mam jeszcze jedną gorąca prośbę moglibyscie wsadzić łby do kibla i sprawdzić walory smakowe mojej kupy? Nie chciałbym żeby szef się na was gniewall jakby mu nie smakowalo

Gość gość
mam jeszcze jedną gorąca prośbę moglibyscie wsadzić łby do kibla i sprawdzić walory smakowe mojej kupy? Nie chciałbym żeby szef się na was gniewall jakby mu nie smakowalo

Gość gość
Nie kazda dziewczyna ma ładna cere brwi czy rzesy..Ja akurat mam wszystko brzydkie i mam niska samoocene i zle sie czuje bez..boje sie ze jak mnie zobaczy z rana jakos zniechęci sie do mnie:( mialam juz faceta 7lat bylam z jednym i tez sie balam o to..ale az tak zle nie bylo..wtedy mialam farbowane blond wlosy i odrosty masakra. Teraz jestem brunetka od kilku lat i lepszy stan włosów..ale chodzi mi wlasnie o cerę rzesy bo ja sobie doczepiam i brwi bo sama sobie maluje.. Alw tez zalezy od podejścia faceta jakie ma.. ;) normlany nie bedzie na to zwracal uwagi

Gość gość
Dobry makijaż to nie znaczy 2 kilo klajstru na twarz tylko dlatego, że jakieś firmy kosmetyczne chcą go sobie wyprzedać. Niektóre kobiety NIE POTRZEBUJĄ tynku i pogódźcie się z tym bolesnym dla was faktem, zamiast bruździć i oczerniać.

Gość gość
Nigdy się nie malowałam więc nie miałam z tym problemów. Jest wręcz odwrotnie. Jak na przykład idę na wesele i siostra mnie delikatnie wymaluje to mój mąż pyta. Po co Ci to, jakoś dziwnie wyglądasz. A wyglądam pewnie super bo inni się zachwycają zmianą. On po prostu chciał mieć naturalną kobietę rano, popołudniu, wieczorem, nocą... Jak znajdziesz takiego, którego nie interesuje sztuka malarska to nie będziesz się przejmować.

Gość gość
Rano odwróć się do niego doopą. Bzyknie Cię. Potem zaśnie, a Ty leć do łazienki się malować.

Gość gość
Zabawne.

Gość gość
Za 2 dni pierwszy raz pokaze sie bez makijazu rano...masakra. Chyba powiem mu ze.. Wstydze sie tego haha

Gość gość
Mężczyzna, który kocha, kocha kobietę bez makijażu i jest dumny, gdy jest zrobiona, to jest normalne, oni też nie są naturalni, kremy, golenie, strzyżenie, dzisiaj też botoks i kwas, farbowanie włosów czy tupeciki. Kobieta całkowicie "czysta" wygląda na zaniedbana, chyba że jest młoda pięknością. A ile takich jest?

Gość gość
baby są głupie, malują ryja aby odwalać szopke i udawać kogoś innego, tragedia, a od facetów wymagają bycia modelami

Gość gość
JPRDL wy baby faktycznie jesteście psychiczne, a myślałem że to tylko teoria, hmmm

Gość gość
gość dziś Za 2 dni pierwszy raz pokaze sie bez makijazu rano...masakra. Chyba powiem mu ze.. Wstydze sie tego haha > dlaczego jesteś aż taka głupia?

Gość gość
Ja mam to samo co autorka moi drodzy:p

Gość gość
Baby sa psychiczne oj tak

Gość gość
Gdy się jest brzydka to żadna różnica tak naprawdę albo minimalna jedynie.

Gość gość
Jest sposób. Włącz youtuba i poszukaj piosenki Chwytaka. On ma taki specjalny karton na łeb. Jestem kobietą, a czasami jak czytam wypociny niektórych lasek to jestem po prostu załamana. Wyimaginowane problemy typowych blondynek.