Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zgodzicie się z twierdzeniem że łobuz kocha mocniej i bardziej

Polecane posty

Gość gość

czy zgodzicie się z twierdzeniem że łobuz kocha mocniej i bardziej

Gość gość
Mam faceta, który musi, ma to we krwi, że ustawia się an rozróby. Nie raz, nie dwa przychodził zalany krwią do domu, a ja płacząc go "cerowałam" , odkarzałam rany, bandażowałam. Boje się że go kiedyś stracę ale jest cudownym partnerem i kocham go najwięcej na świecie i on mnie kocha jak mało kto. Jest w tym cos niesamowicie meskiego i takiego magicznego. Łobuz kocha najmocniej,

Gość gość
10:22 typowa Karyna z zerowa wrażliwością:o masakra jaka tępota, hahahah jestes chora. Najgorsze ze pewnie sie rozmnozycie i powielicie te słabe geny.

Gość gość
Jak sie człowiek nie kocha, to wiadomo, że musi sobie to odrabiać z innymi ludźmi. Bardziej i mocniej powinniśmy kochać sami siebie, a nie będą nam potrzebni inni

Gość gość
nie , to nie jest prawda

Gość gość
Nie. Te łobuzy to zazwyczaj psychopaci czego na pierwszy rzut oka nie widać. Ja raz byłam z takim łobuzem do dzis jest moim prześladowca bede musiała zmienić miejsce zamieszkania, bo jest niebezpieczny chce mnie zabić tylko tym żyje, a niedługo wychodzi z więzienia

Gość gość
Nie ma czegoś takiego, jak łobuzy i nie łobuzy, bo prawie każdy człowiek cię zabije, za pysk trzyma go jedynie prawo.

Gość gość
Ale kobiety wolą właśnie takich brutalnych chamów, normalni dla nich to frajerzy. Dopiero jak zostają same z 2 dzieci szukają spokojnego i romantycznego

Gość gość
Wszystkie lobuzy jakie znam to nieroby. Nie wiem co te dziewczyny w nich widza. Musza miec poczucie niskiej wartosci,no i zazwyczaj pochodza z rodzin patologicznych wiec 0 wzorca

Gość gość
11:23 A skąd ta teza? Ja mam normalnego faceta, nigdy nie interesowałam się facetami skłonnymi do bijatyk. I wszystkie moje znajome maja normalnych mężów czy partnerów. Dla mnie facet, który szuka pretekstu do rozróby jest nic nie warty.

Gość gość
Łobus to chanka z itfu

Gość gość
gość dziś Tak, a potem budzą się z poderżniętym gardłem przez tego spokojnego :D Człowiek to zwierzę, tylko jeden to ukrywa, a drugi nie.

Gość gość
Taki facet to nie pewny siebie łobuz, ale toksyczny, autodestrukcyjny patus. Trzeba ich rozróżniać :)

Gość gość
gość dziś To żaden łobuz, to człowiek z ciężką depresją, tylko pewnie nie czuje się na siłach, żeby się zabić więc liczy, że podejmując ryzykowne działania będzie miał pecha.

Gość gość
Nie zgadzam się. Lobuz to lobuz

Gość gość
A więc właśnie, łobuz to łobuz zaś patus to patus :)