Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie kobiete majaca powyzej 168 cm wazaca 55kilo i nie wychudzona?

Polecane posty

Gość gość

Uwazam ze kobieta o tym wzroście lub wyższym ważąca mniej niż 58 kilo to juz wychudzona szkapa.

Gość gość
A ja uważam, ze jesteś pojepana

Gość gość
Mam 170 cm wazę 57 kg i uważam się za gruba

Gość gość
Co ja bym dała za te wagę :)

Gość gość
Zależy od budowy, od rodzaju aktywności fizycznej. Ja mam 170cm. Kiedy ja ważyłam 54kg wyglądałam jak śmierć na chorągwi.

Gość gość
Kobiety zgrabne ktore znam majace 170 cm waza 60 kilo lub więcej Gosia socha wazy 60 kilo.mowila w wywiadzie.i patrzcie jaka szczupla jest i laska.a tez ma 170 cm wzrost.

Gość gość
Mam 168 wzrostu i ok 53 kg wagi, wszyscy mówią że wyglądam dobrze :)

Gość gość
Ja mam 173cm i waze 57kg kazdy mowi, ze jestem chuda, szczególnie grube osoby z nadwagą, ale sie nie przejmuję wiem, ze z zazdrosci.

Gość gość
Mam 169cm. Przy wadze 53kg wyglądałam choro. Najlepiej tak 55-56. Niestety po drugiej ciąży ledwo 58 udało mi się uzyskac no i widzę wałki i boczki. Ale nigdy nie byłam typem sportsmenki. Pewnie przy wiekszej wadze mozna super wyglądać, jak sie jest wybieganym i wycwiczonym.

Gość gość
Ja mam 165 i 57kg i niby jestem szczupła ręce talia ale udom niczego nie brakuje .Mam taką budowę ze żeby mieć chude nogi musiałabym ważyć 48kg

Gość gość
169 cm i teraz waze 54, od 2 tyg sie odchudzam z 55ciu kg . od glowy do pasa jestem szkielet a pupę mam duuuza i spore uda. Wazylam kiedys 46 i to był juz szczyt . Przy wadze 60 zaczynam sie juz toczyć. 63 przed porodem.

Gość gość
Tak, jako nastolatka i potem dwudziestoparoletnia kobieta wazylam 55 kg. Po 30 przytylam jakies 10 kg i tez dobrze wygladam, a najeazniejsze ze dobrze sie czuje

Gość gość
To chyba zależy od figury, od wieku też... Ja mam 36 lat, za sobą dwie ciąże. mam 166cm, ważę obecnie 60-61 kg i naprawdę, wyglądam lepiej (szczuplej), niż jak miałam 20-25 lat i ważylam 58-59 kg... wtedy mialam bardzo pyzatą buzię, wielki biust ;) i też spory wałek na brzuchu. teraz mam zdecydowanie szczuplejszą twarz, ramiona, i trochę też lepszy brzuch, o dziwo. cwiczę (hula hop i nieco Ewa Ch.) Moja koleżanka, moj rocznik, wyższa ok 1-2 cm właśnie, waży 54 kg. wyglada jakby nie miala co jeść... je mało, tzn OK nie jakoś mało, ale zero chleba zero makaronu zero słodyczy. za to mnóstwo jajek kurczaka i kasz. i cwiczy i biega sporo.

Gość gość
Ja mam 167 mi waze 56 kg. Naprawdę wyglądam idealnie

Gość gość
Ja mam 168 i waże własnie 55, niestety wszystko odkłada się na brzuchu i w boczkach

Gość gość
168 waga 54. po dwoch porodach. wygladam normalnie

Gość gość
A ja mam 168,waga 68 i jestem szczupła. Nie chuda. Szczupła, w sensie akurat. Może to kwestia budowy :) dawno już nie waż łam 60 kg, ale jestem wtedy bardzo szczupła. Nie wiem o co chodzi, może mam grube kości.

Gość gość
Jak ma 18 lat to idealna waga, ale jak 40 to wychudzona.nie wiem jak wyjasnic jesli wzrost ten sam

Gość gość
Gosia Socha nie jest zbyt szczupła

Gość gość
Ja mam 168 i 55 kg to waga w której dobrze wyglądam i tak się też czuję. Jak ważę więcej to od razu dobre samopoczucia mi spada. Ale ważyłam też 51 kg i wyglądałam jak chora w sumie mój lekarz myślał że jestem chora a to przez karmienie piersią tak schudłam.

Gość gość
Ja waze 56 przy 168 i jestem srednio zadowolona z wyglądu, brzuch otłuszczony i grube ręce

Gość gość
"Uwazam ze kobieta o tym wzroście lub wyższym ważąca mniej niż 58 kilo to juz wychudzona szkapa. " Autorko przyznaj sie ile masz wzrostu i wagi. Pewnie jesteś gruba

Gość gość
Ja mam 171 wzrostu i waże 53 kg. Kiedyś w młodości optymalną wagą było dla mnie 57 kg ale już od dawna nie ważę tyle, bo po drodze coś sie stało nie wiem co, ale nie mam zbytniego wpływu na wagę. Lata lecą a wskazówka wagi ani drgnie, zapewniem, że jedzenie. To moje ulubione pory dnia kiedy mogę zjeść coś smacznego. Nie chciałabym nigdy mieć takiej figury ani wagi jak statystyczne Polki. Statystyczne Polki są niewysokie, często z nadwagą większą lub mniejszą ale zawsze, często wystaje im brzuch i to tak solidnie. Niezmierną rzadkością jest żeby ktoś miał zgrabne nogi.

Gość gość
"Zapewniam że uwielbiam jedzenie" miało być.

Gość gość
Ja mam 175 i ważę dokładnie 55- jestem szczupła I wyglądam zdrowo. Idealnie wyglądam jak ważę 53-54. Jak dobijam do 60tki, to wyglądam kiepsko- nalane uda i zad się robi. W ciągu ostatnich lat najmniej ważyłam 52 i nadal nie wyglądałam szokująco chudo. Mialam bardzo chude nogi, ale daleko im było jeszcze do nóg Kai Gerber. Podobały mi się. Chyba musiałabym spaść poniżej 50tki żeby wyglądać jak śmierć. Znam osoby niższe I cięższe, które wyglądają chudo i niezdrowo. Dodam, że mięśni nie mam w zaniku, bo dużo ćwiczę, więc bycie lekką z tego powodu odpada