Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawdzcie szybki test czy nadajecie sie na radnkę 8 szybkich pytan..

Polecane posty

Gość gość

1. jakie masz charakterystyczne cechy na pierwszym planie? 2. jakie są twoje mocne strony? co lubią w tobie bliskie osoby? 3. jakie pierwsze wrażenie robisz na nowopoznanych osobach? 4. jakie osoby szukasz? jakie cechy charakteru ciebie przyciągają? 5. z kim chcesz porozmawiać w towarzystwie? wśród jakich osób dobrze się czujesz? 6. jakiej znajomości szukasz? 7. co robisz w wolnych chwilach? jak chcesz spędzać czas z partnerem 8. co jest najistotniejsze w relacjach? bez czego nie możesz sie obejść?

Gość gość
Nie nadajemy.

Gość gość
Za ciezkie pytania, trzeba by byc aktorem.

Gość gość
narkomanem

Gość gość
nie macie mocnych stron ?

Gość gość
gość wczoraj 1. jakie masz charakterystyczne cechy na pierwszym planie? - pewnie nadwaga :) 2. jakie są twoje mocne strony? co lubią w tobie bliskie osoby? - dobre serducho, lojalnosc 3. jakie pierwsze wrażenie robisz na nowopoznanych osobach? - a to roznie, zalezy na co patrza. Wiekszosc na urode :) 4. jakie osoby szukasz? jakie cechy charakteru ciebie przyciągają? - teraz juz nikogo, ale madrego i dojrzalego emocjonalnie czlowieka 5. z kim chcesz porozmawiać w towarzystwie? wśród jakich osób dobrze się czujesz? - z wszytskimi. Ani wiek ani temperament (introwertyzm, ekstrawertyzm) nie jest przeszkoda. Ale lubie gadac o doskonaleniu duchowym. 6. jakiej znajomości szukasz? - jak szukalam, to kazdej wartosciowej. 7. co robisz w wolnych chwilach? jak chcesz spędzać czas z partnerem - roznie. Np. zdjecia i podroze, albo on Youtube, ja robie bizuterie. 8. co jest najistotniejsze w relacjach? bez czego nie możesz sie obejść?- realna chec jej budowania i poprawiania samego siebie. I co, zdalam?

Gość gość
9.23 Pięknie. Jesteś ciekawą osobą.

Gość gość
Dlugo chodzilam na te randki, nim poznalam mojego faceta. Ale poznalam tez kolege, z ktorym mamy wspolne hobby. Powodzenia.

Gość gość
9:31 ps. co rozumiesz "Ale lubie gadac o doskonaleniu duchowym." ?? i jak to się ma do tej biżuterii? prawdziwa czy taka z Youtuba?

Gość gość
Interesuje sie m.in. Prawem Przyciagania, zyciem po smierci, podejsciem do przedmiotow. Co rozumiesz przez „prawdziwa, czy taka z youtuba”? Nie robie jej za bardzo typowymi technikami jubilerskimi, choc kiedys lutowalam miedz. Ale jak najbardziej pracochlonna, z kamieniami polszlachetnymi, srebrem i jak mi sie uda cos sprzedac, to ceny zaczynaja sie od paru stowek :)

Gość gość
Jeśli taki wywiad przeprowadzasz to współczuję tym ludziom.

Gość gość
Ni c***a sie nie nadaje:(

Gość gość
9:31 ps. uzywasz palnika jubilerskiego takiego na mapp gas z gwintem lewym 7/16 czy może zwykłego z przejsciówką 3/8.. tak tylko sprawdzam ps. jaki masz znak z zodiaku? nie boisz się że biżuteria to droga rzecz i trzeba to gdzieś trzymać, etc a po co rzucać się w oczy w tym kraju? a z tymi duchowymi rzeczami mała dogrywka: Co według Ciebie dzieje się z nami po śmierci? Czy śmierć celebryty kiedykolwiek doprowadziła cię do płaczu? np. Kora..? Jakie są Twoje idealne wakacje? Gdzie chciałbyś udać się na wymarzone wakacje?

Gość gość
Wszelkie tego typu pytania są bez sensu, wyobrażasz sobie że ktoś odpowie jestem psychopata i w wolnych chwilach odgryzam łby gołębiom?

Gość gość
Uzywalam Dremel Versa Tip, ale juz nie robie w tej technice, moze do niej wroce. :) Znak zodiaku panna. A w tej bizuterii najdrozsza jest technika wykonania, nie material. Ale tak, rzuca sie w oczy :) Co do zycia po smierci, jak zmarla moja Mama, szukalam odpowiedzi. I wciaz nie jestem pewna. Na pewno pozostaja atomy i energia. Natomiast zarowno w swietle fizyki kwantowej, jak tez i roznych religii, pozostaje swiadomosc. Co do celebrytow, akurat Kora od czasow mego dziecinstwa byla moja ulubiona piosenkarka. Nie plakalam, ale smutno mi sie zrobilo, bo byla w podobnym wieku do mojej Mamy i tez zmarla na raka. Moje ulubione wakacje sa wszedzie tam, gdzie jeszcze nie bylam, i gdzie sa ciekawe motywy do zdjec, np. egzotyczna albo po prostu ladna roslinnosc, ciekawe widoki, zarowno miejskie jak i przyrodnicze. Marzy mi sie wycieczka po USA, w szczegolnosci Kanion Kolorado, Indie, Chiny, Japonia zwl. Tokio, Tajlandia, ale i Londyn. Mam tez pare miejsc w Polsce na liscie i planuje pare nowych zwiedzac co roku :)

Gość gość
ale ten twój palnik daje tylko z tysiąc stopni C, a mapp gas z tlenem potrafi z 3 tysiące wyciągnąć.. panna zawsze konkretna do bólu.. ? będzie Ci ciężko znaleźć odpowiedzi na te pytania zatem Twoja mama umarła nagle jak Kora czy spodziewała się.. może to ma wpływ na Twoje poszukiwania? może zobacz Solaris wg Lema też spod Twojego znaku?

Gość gość
Moja Mama umarla nagle, byla chora, ale nie spodziewala sie raka. Jak sie dowiedzielismy, powiedzieli, ze jest tak zaawansowany, ze nie przezyje weekendu. Ale ja od zawsze szukam sensu zycia. Urodzilam sie za wczesnie, powinnam byc Skorpionem. Do miedzi, a dokladnie lutu miedzianego ta temperatura starczy, mozna nawet wypalac Art Clay.

Gość gość
A, Lema lubie tylko Bajki Robotow :P

Gość gość
A teraz zycze wszystkim milego dnia, albowiem mam remont w domu i lece do OBI po farby, przy czym byloby dobrze, gdybym dzis chociaz wyszpachlowala sciane okienna w pokoju i pomalowala kaloryfer.

Gość gość
i to jest przyziemna zawsze panna :-P

Gość gość
to moze jeszcze jakas sie skusi?