Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie mezczyzny z BADOO

Polecane posty

Gość gość

Poznalam ostatnio mezczyzne na badoo. Mam tam od niedawna konto. Ja po 30, on po 40. Rozmawialismy na razie niezobowiazujaco ale pewnego dnia on bez slowa zniknal. Pojawil sie po jakims tygodniu. Zdziwilo mnie to, ale nie zapytalam go o to. Po ok 2 tygodniach sytuacja znow sie powtorzyla. Wtedy wpadlam na pomysl i odszukalam go w historii kompa i okazalo sie, ze on zmienil miasto zamieszkania na inne dlatego nie moglam go znalezc. Za jakis czas znow to samo i zawsze nowe miasto. Dlaczego on to robi?

Gość gość
Bo ma kogoś i boi się ze ktoś go znajdzie po mieście czy innych kryteriach. Zapomnij o nim wieje oszustem

Gość gość
Mój eks tak robił. Gdy byliśmy razem pieprzył o miłości itd. a ja byłam tylko plastrem na jego złamane serce. Dzięki mnie chciał, żeby jego była do niego wróciła i tak się stało. Po jakimś czasie znalazłam go właśnie na badoo (choć na sympatii też był) i za każdym razem jak go odszukiwałam miał inny adres, nawet poza Polską. Wiem, że nie ma nikogo na stałe. Tamta była z której się nie wyleczył go nie chce. Myślę, że robi tak, żeby poznać jak największą ilość kobiet i p*****ać.