Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK PODERWAĆ POLICJANTA ???

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Taki wielki, przystojny i w mundurze, a speszył się, gdy drzwi otworzyła mu kobieta. :D

Gość gość
To byś się zdziwiła, gdyby Ci taki policjant się nawinął. Jest to najgorsza z możliwych grup do czegokolwiek. Nie dość, że najbardziej zboczone i spaczone poczucie humoru, to jeszcze większość łapie się pod wypalenie zawodowe. Miałam nieciekawe przejścia z policjantem, będąc młodą dziewczyną na stażu. Dzięki niemu dowiedziałam się jak wygląda mobbing i próby molestowania w pracy. Ze mną mu się nie udało, ale mając żonę i dwoje małych dzieci w domu, szukał odskoczni. Wiem, że kilka panienek mu uległo i tak się bawi od kilku lat, a żona nic o tym nie wie. Nie raz miałam też "ciekawe propozycje" od kryminalnych, gdy do nas zaglądali, tylko na szczęście większość kolegów na posterunku traktowało mnie jak młodszą siostrę i nie pozwalali kolegom po fachu na zbyt dużo. Pracę i kolegów wspominam bardzo dobrze, ale takich incydentów z podtekstami wolę nie pamiętać. Poza tym znam wiele osób z tego fachu, którym się małżeństwa rozsypały przez kochanki.

Gość gość
23:15 kryminalni to chyba najwieksze d****arswo i pijanstwo

Gość gość
23:15 a pracujesz jeszcze na komisariacie? Ładna jesteś?

Gość gość
Policjanci to ponoc Babiarze

Gość gość
Niejeden mnie podrywał, niektórzy nawet dosyć nachalnie i to nawet, gdy nie miałam jeszcze ukończonych 18 lat. Wiem jak potrafią się zachowywać, ale to nie tylko policjanci ;)

Gość gość
Bez kitu oni sami podrywaja, pamietam nawet jak szlam z pracy to zajechali mi drogę a dziadek koło mnie szedł i śmiał sie, ze wstydzą sie zagadać tylko autem taranuja drogę. Potem przeszłam kilkanaście km i tak powoli za mną jechali.zenada

Gość gość
Ponawiam

Gość gość
jednym słowem przynoszą wstyd państwu i mundurowi!

Gość gość
Mam fetysz policjanta nie rozumiecie jednak temu

Gość gość
Jeśli chodzi o mundur policjanta, to mężczyzna w sypialni wcale nie musi nim być, by zadziałać na kobietę, która lubi mundur. Ważne że jest tym mężczyzną, który ją podnieca, bo mundur to tylko seksowny dodatek ;) Taki sypialniany atrybut i symbol zbroi rycerskiej prawie że... kiedyś kobiety marzyły o rycerzach - dziś z tych marzeń pozostał tylko seksowny mundur ;) To tak jak kobieta w stroju nauczycielki, stewardessy czy pielęgniarki wcale nie musi wykonywać ani jednego z tych zawodów, by podniecić swego mężczyznę ;) Mundur to symbol atrybutów męskości, które jarają kobiety tj. męstwo, siła, odwaga w walce z bandytami, bohaterstwo, respekt otoczenia, władza, rycerski wręcz honor i szacunek dla reguł - w marzeniach to taki strój batmana :D;) A, że w rzeczywistości wygląda to zupełnie inaczej.. no cóż, mundur pozostanie seksownym marzeniem. ;)

Gość gość
Koleżanko z gory akurat sie mylisz miałam jednego mundurowego ale akurat w jego wydziale nie nosi sie munduru

Gość gość
Ktoś pomoze

Gość gość
gość dziś Każdy policjant zaczyna od munduru... wynosi go z akademii o ile się nie mylę. Każdy awansowany detektyw taki ma. Nie używa na codzień, ponieważ pracuje incognito, ale posiada uniform, który leży sobie w szafie. Może korzystać z niego w czasie uroczystości na przykład.

Gość gość
13:02 oczywiście, ale mój nie chodził na codzień w nim bo jest kryminalnym. Mundur raz albo dwa razy z roku chodził z tego co mówił. A mnie kręci seks ale jak on mialby mundur

Gość gość
Ponawiam

Gość gość
Daj se spokój.

Gość gość
gość dziś To mu to powiedz :)

Gość gość
Jak już mówiłam nie jestem głupia żeby brać policjanta na męża chodzi o seks

Gość gość
Gdzie zaczyna sie mundur, tam konczy sie inteligencja. Prawda. Po co ci dziewczyno taki tępak w łóżku?

Gość gość
Jakbym chciała mądrego to bym szukała gdzie indziej. Wiem, że są strasznymi babiarzami tylko sie dziwie żona albo udaja ze wszystko jest okey albo same mają kochanków

Gość gość
Ktoś się wypowie???

Gość gość
gość dziś Gdzie? Wśród hydraulików może? :D albo wśród całej masy pospolitej... wszyscy tacy mądrzy są :P

Gość gość
gość dziś Za to inteligencja zaczyna się w lewackiej partii przydupasów diabła. Świetny poziom, najlepszy ponoć... ;)

Gość gość
To nie temat o ich inteligencji tylko jak takiego poderwać,..

Gość gość
Jest tu kto

Gość gość
Nikt nie wie.

Gość gość
Jest tutaj ktos