Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Madziara2

Fajna Muzyka Trance

Polecane posty

Go艣膰 Madziara2

Szukam fajnej muzyki Trance co艣 nowego ma艂o znanego ale fajnego .Tiesta i podobnych Armin贸w mam ju偶 dosy膰.Co polecacie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a lubisz polski trance? no to polecam kawa艂ek Old Times of Trance

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aha ten kawa艂ek na youtube znajdziesz ale to chyba wiesz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TEFIK
ZNAM 艢WIETNA MUZYKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madziara2
Bardzo dzi臋kuj臋 ju偶 w艂a艣nie szukam tej muzyki.:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dessss
Bardzo fajny trance do samochodu 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czym si臋 charakteryzuje fajny trance od nie fajnego Trance? :) No bo gusta muzyczne s膮 r贸偶ne a ciekawi mnie od czego to zale偶y...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwielbiam muzyk臋 trance zawsze gdy chc臋 sobie poprawi膰 to s艂ucham takiej muzyki i lepsze to od czekolady bo przynajmniej kalorii nie ma hihi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rzecz jasna chodzi艂o mi gdy chc臋 sobie poprawi膰 humor :) ta muzyka dodaje mi energii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawi mnie czy w Polsce s膮 organizowane imprezy Trance ,nie mam na my艣li Sensation white i black tylko taka co weekendowa impreza i te偶 na du偶ej sali a nie jaka艣 popierducha gdzie miejsce w klubie jest na 50 os贸b maks :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na stronie globaltrance masz kalendarz najbli偶szych imprez ... Sensation Poland 2018 - Gliwice, Hala Arena 2018-10-13 13 pa藕dziernika, wiod膮ce wydarzenie w 艣wiecie odb臋dzie si臋 w Polsce i w jedn膮 noc przekszta艂ci Aren臋 w Gliwicach w najwi臋kszy klub nocny na globie! Gliwice powitaj膮 tysi膮ce ludzi z ca艂ego 艣wiata ubranych na bia艂o, zjednoczonych poprzez mi艂o艣膰 do muzyki elektronicznej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja szukam te偶 ale piosenki trance i house co jeszcze znacie fajnego godne polecenia ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MG 27
Co lud藕 to inna opinia ale mimo to ciekawa jestem jaki jest najlepszy polski utw贸r Trance?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
daj sobie na youtube polski trance vocal no albo najlepsza polska muzyka trance i szukaj bo samo si臋 nie znajdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ju偶 sama nazwa anal odechciewa od sprawdzenia co to za muzyka bo jeszcze oka偶e si臋 to jakie艣 g*wno ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsze utwory Trance wszechczas贸w wasze TOP 3 :) tak powiedzmy od 1992 roku do 2018

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 膰ma3
moim zdaniem najlepsz膮 muzyk臋 trans robi Paul Oakenfold ! taki Tiesto i Armin to si臋 chowaj膮 , wypromowani na du偶ych imprezach a muzyka prosta nie wiele wnosz膮ca do tego gatunku muzycznego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Freddi
Paul Oakenfold to kr贸l muzyki Trance bez dw贸ch zda艅 :) 艢ledz臋 tego muzyka od ponad 20 lat!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsze piosenki Trance wszech czas贸w ? Hmmm.... Tyle tego jest 偶e d艂ugo by wymienia膰 :P Zrobi臋 list臋 to zamieszcz臋 tutaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiadomo 偶e jest zasadnicza r贸偶nica mi臋dzy DJ a kompozytorem ale jest wielu DJ kt贸rzy te偶 tworz膮 muzyk臋 a nie tylko odgrywaj膮 ju偶 gotow膮 na imprezach , a jaki wed艂ug was jest najlepszy DJ 艣wiata?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Armin oczywiscie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam hit z 2018 - Miloman Trance 艢wietna muza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On ma te偶 fajne piosenki trance z kobiecym wokalem ja cz臋sto do samochodu lubi臋 sobie s艂ucha膰 przyjemniej si臋 jedzie samochodem i czas milej leci .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam tego wykonawc臋 , taki tiest si臋 chowa ale tiest ju偶 transu nie robi tylko jakie艣 g贸*no ... arminek te偶 zreszt膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tiesto? To przereklamowany dj tak jak Arminek. S膮 du偶o lepsi kompozytorzy muzyki elektronicznej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paul van dyk ma fajn膮 muzyk臋 zdecydowanie lepsza muza jak wspomnianego tiesto i armin van buren , s艂ab膮 muzyk臋 robi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2018.08.27 bardzo fajny trance , jest u mnie w top 10 najlepszej muzyki trance 2018

Udost臋pnij ten post