Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudna sytuacja.

Polecane posty

Gość gość

Część, potrzebuje poradzić się kogoś obcego odnoście mojej obecnej sytuacji. Otóż 3 miesięce temu poznałem 20 letnia dziewczynę. W sumie nie szukałem dziewczyny, ale ona spodobała mi się od początku. Spotykaliśmy się aż do sierpnia, wróciliśmy ze wspólnych wakacji i okazało się że ona ma dziecko. Ma 4 letniego syna, opiekuję się nim razem ze swoją matką, ojciec nie interesuje się dzieckiem. Od razu jak się o tym dowiedziałem zerwałem kontakt, okłamywała mnie, a raczej nic mi nie powiedziała. Mimo, że bardzo ją kocham nie wyobrażam sobie być z dziewczyną która ma dziecko. Nie planowałem mieć własnych a co dopiero wychowywac czyjeś. Ona nadal chce ze mną rozmawiać, przeprasza. Nie wiem co teraz zrobić nie wyobrażam sobie naszego związku, wspólnego mieszkania i życia w którym będzie uczestniczyć też dzieciak. Nie wiem co robić.

Gość gość
Jak nie lubisz dzieci to daj sobie spokój. Proste nic na siłę.

Gość gość
dej mie do nij namiar :)

Gość gość
Nie ma sensu się wiązać na siłę. Takie małe dziecko najpewniej potraktuje cię jak ojca czego ty nie chcesz.

Gość gość
Pieprzenie, nigdy nie warto się pakować w dzieciate. Szczególnie że bachora urodziła jak miała 16 lat...