Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z meżem

Polecane posty

Gość gość

Jestem w dziewiatym miesiącu ciąży od męża zero komplementów i zero seksu. Poszturcha mnie nogą i idzie spać a na drugi dzień mówi ze to ja nie chcialam a on chciał seksu. Czy to jest wedlug was normalne zachowanie

Gość gość
A tymyslisz że jesteś mega pociągająca? Nie każdy jest fetyszystą wielkiego balonu.

Gość gość
6:33 Czyli ty nie uprawiasz seksu z mezem w ciąży? I jestes mega pociagajaca?

Gość gość
Poprostu nie kręcisz teraz fizycznie męża, nie staje mu na twój widok

Gość gość
I wytłumaczyła jej jak krowie na rowie uchaaa cha!

Gość gość
Będziesz się mogła zastanawiać jak dojdziesz do siebie a on nadal będzie cię olewał. Oczekujesz teraz namiętnego seksu? :) Ma Cię pieścić po całym ciele, najlepiej jeszcze brzuchu... ?? :D

Gość gość
kobieta w ciazy jest obzydliwa , wiem bo bylam dwa razy i pomimo ze w piierwszej ciazy przytylam 8 kg a w drugiej 15 to sory .... w 9 miesiacu to juz czysty aseksualizm

Gość gość
Moj jest lepszy ! Jakies 3 mc temu zrobil mi dzieciaka, poki test nie pokazal dwoch kresek, to jeszcze cos sie zdarzalo. W okolicach 5 tc test pozytywny i ... trzyma sie z dala :D mimo ze brzucha jeszcze nie ma

Gość gość
07:04 mężczyźni boją się że mogą coś zrobić dziecku. Nie każdy zdaje sobie sprawy ze dziecko jest daleko i nie sięgnie go

Gość gość
mozliwe , ale to trzecie dziecko, a razem jestesmy 15 lat, zwyczajnie sie nie chce :D Te 10 lat wczesniej, to byl ogien, a teraz TV ciekawsze :D i dobrze niech zbiera energie na niemowlaka :D

Gość gość
Może być tak że się boi że coś zrobi dziecku. Po za tym seks w 9 Mc ciąży to nie lada wyczyn szczególnie dla ciężarnej wiec może lepiej dla ciebie że nie chce.