Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jednym domu z partnerem i jego byłą żoną i jego rodzicami mieszka ktoś tak

Polecane posty

Gość gość

Czy sa ty może dziewczyny które tak mieszkają? Mam nowego partnera i wprowadziłam się do niego z moimi dziecmi. Zajmujemy 2 pokoje na pierwszym piętrze domu jednorodzinnego. W kolejnym pokoju jest była żona partnera, której rodzice mojego partnera pozwolili tam mieszkac. Mieszka tam ona ze swoją córką. Na pierwszym piętrze mieszkają teście z matką tesciowej.

Gość gość
Nie, nie mieszkam tak, bo wychodzę z założenia, że skoro jestem dorosła to nie będę siedzieć rodzicom czy teściom na głowie.

Gość gość
znalam taka pare:] rodzinkę! W pierwszym wiekszym domu na jednej działce mieszkał Pan Domu ze swoją kochanicą, wychowywali jego dziecko z poprzedniego zwiazku) oczywiście ona była w ciąży - potem wychowywali dwóch chłopców. W drugim domu , na drugim końcu działki mieszkała była żona z dziewczynka, była to corka Pana Domu , ale nie biologiczne dziecko byłej żony. Z byłą żona mial dorosłych juz dzieci. Miedzy Panem Domu a kochanica było ponad 30lat roznicy, rozstali sie po kilku latach, bo on naobiecywał slubów, majatkow i jakos nie spieszyl sie przepisac. Ta dziewczyna jako jedyna zabrala ze soba syna, po rozstaniu. Jako ze nie mial kto sie zajac tym starszym chłopcem, trafil do domu dziecka.

Gość gość
tak, w trudnych sprawach.

Gość gość
Gość 8.49 była mieszka ze swoją córka w pokoju, to jest tylko jej córka czy twojego partnera również?

Gość gość
To jest prawdziwa patologia. Co tobą kieruje? Swędzi cię aż tak? Imponuje ci rozwodnik bez swojego kąta, ty nie masz swojego a masz dzieci?!!!

Gość gość
Wczoraj pisałaś podobne prowo. TESCIOWIE jak już a poza tym to nie jestes ich synową by byli tesciami. 0/10