Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuki opinie

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Jestem w ciężkiej sytuacji i potrzebuje pożyczki. Problem w tym że w dwóch firmach mi odmówili. Nie wiem czy w kuki jest ławo dostać pożyczkę . Gdzie w ogóle dostane pożyczkę bez zaświadczeń. ?

Gość SYLO
Jeśli interesuje Cie pożyczka bez zaświadczeń to wejdź na stronę http://kasiasto.pl/. Dostałem 7000 bez zaświadczeń na tej stronie.

Gość gość
Teraz masz duzo firm gdzie ławo dostać pożyczkę... Wpisz w wyszukiwarkę "pożyczka bez zaświadczeń" i wskoczą ci różne firmy. Ja tak znalazłam pożyczkę dla siebie nie dawno.

Gość gość
Potwierdzam POŻYCZKI KASIASTO są bez zbędnych zaświadczeń:) Osobiście się przekonałem. Miałem dwie pożyczki z ego portalu. Naprawdę sie oplaca.

Gość gość
To prawda jest dużo firm ale wcale nie tak ławo jest znaleźć dobrą . Takie moje zdanie bo też szukałem miesiąc temu pożyczki i przyznam że trochę mi to zajęło czasu. Ale sie udało po ciężki poszukiwaniach znaleźć odpowiednią firme.

Gość olx
Skorzystałem z POŻYCZKI KASIASTO . Moja opinia pozytywna . Te pożyczki to jedne z lepszych na rynku . Też polecam i pewnie jeszcze skorzystam nie raz. Przynajmniej nie będę musiał już szukać bo am jest wybór różnych ofert.

Gość gość
Dużo pozytywów jest o kasiasto jak zauważyłem. Także zamierzam skorzystać z tej pożyczki niebawem. Widziałem już warunki oferty z jakiej chce skorzystać i jest wystarczająco dobra żebym nie musiał szukać innej:D

Gość gość
Sprawdzam różne strony i fora z pożyczkami (bo też szukam) i opinie są tak zróżnicowane że ciężko mi się na coś zdecydować . Tym bardziej ze każdy praktycznie poleca coś innego...

Gość gość
Jak nie wiesz co wybrać o zerknij na kasiaso jest tam kilka ofert. Myślę, że wystarczająco żeby na coś się zdecydować.

Gość gość
A jaką kwotę maksimum można pożyczyć na tym kasiasto? Bo tak się zastanawiam nad pożyczką kilka tysięcy ale w banku nie mam co liczyć na pożyczkę niestety.

Gość Pono
Dobrze że są właśnie takie pożyczki. Jeśli nie można wziąć w banku to zawsze jest wyjście awaryjne jakaś chwilówka. Nie raz takie pożyczki ratowały moją sytuacje finansową ;D polo

Gość gośćjulek
Maks na kasiasto pożyczałem dziesięć tysięcy ale chyba można więcej.

Gość gość
Nie zawsze taka chwilówka to dobre rozwiązanie bo czasem można narobić sobie niezłego zadłużenia . Tak było niestety w moim przypadku bo wziąłem kilka pożyczek a później nie miałem z czego spłacić i zadłużenie rosło i to szybko.

Gość gacek666
Jak ktoś bierze bezmyślnie nie wiadomo ile pożyczek to tak się kończy że pozostają długi i się nie wrabia ze spłatami:D

Gość gość
Nie da sie wszystkiego przewidzieć czy biorąc pożyczkę będziemy mieli problem ze splata czy nie. Korzystałem z POŻYCZKI KASIASO i u nich przy spłacie nie wstąpił żadne problemu . Wszystko oddałem w terminie. Nawet zaproponowali mi kolejną a pożyczkę.

Gość gość
No jak koś nie ma z czego spłacić to po co bierze pożyczkę? Przecież to oczywiste że pogorszy tylko sytuacje i wpadnie w pętle długów...

Gość gość
Jak się wszystko spłaca terminowo o często tak jest ze proponuje kolejne pożyczki. Albo jak chcemy wziąć kolejną o chętnie udzielają bo wtedy pożyczkobiorca jest bardziej wiarygodny niż taki co zalega ze spłatą w terminach.

Gość gość
POŻYCZKI KASIASTO to najlepsza opcja kiedy zdażają sie niespodziewane wydatki. Dużych kwot nie pożyczam ale jak potrzeba mi pilnie większych fundusz to wchodzę na stronkę kasiasto i coś wybieram .

Gość yelow
Nie zawodne pożyczki że tak napisze:) Zawsze szybko i bez żadnych niedogodności. Od dawna korzystam. Jest kilka wariantów pożyczkowych do wyboru. Oceniam 10/10

Gość gość
www.vivus.pl ma pierwszą pożyczkę za darmo ;)

Gość gość
Można np. sprawdzić w blogu finansowym https://www.netpozyczka24.pl/blog-finansowy/ gdzie specjaliści od rynków finansowych omawiają zagadnienia w przedmiocie pożyczek pozabankowych itd. Otrzymujemy obiektywne opinie specjalistów na tematy, które nas interesują.

Gość gość
Próbowałaś na www.vivus.pl? Pierwsza pożyczka darmowa

Gość gość
Ja polecam www.aasapolska.pl :)dobre warunki i mają wakacje od raty więc nie trzeba się martwić jak nie starczy na ratę.

Gość gość
miałam spore problemy i też potrzebowałam pożyczki na szybko, no i wzięłam na https://www.vivus.pl/ i nie żałuję ani trochę. Szybko, miło i bez problemów po spłacie, dzięki za pomoc :)

Gość joasiakowalc

Vivus (/www.vivus.pl) jest bezkonkurencyjny. Brałam u niich juz 3 razy i za kazdym razem było bardzo miło sprawni kulturalnie. Są bardzo nastawieni pozytywnie do klienta, co w dzisiejszych czasach praktycznie sie nie zdarza.

Gość rtwi
Dnia 7.09.2018 o 20:56, Gość gość napisał:

Próbowałaś na www.vivus.pl? Pierwsza pożyczka darmowa

Vivus najlepszy z wszystkich konkurentów. Najszybsze i najtańsze pożyczki.

Gość Sara

spróbuj w vivusie oni nie powinni ci odmówić 

Gość darusz

Akurat Vivus ma bardzo dużą przyznawalność pożyczek, też myślę że nie będzie problemu