Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17yo

Ojciec socjopata

Polecane posty

Gość 17yo

Nigdy nie okazuje miłości, wiecznie podcina skrzydła. W jego oczach jestem nikim, głupią dziewuchą która w życiu nic nie osiągnie, chociaż on sam g****o ma. Jednego dnia ściąga mnie na dno, wytykając jak bardzo żałosna jestem, następnego oczekuje, że wszystko będzie "w porządku". Jedyne, co od niego otrzymuję to przedmioty materialne. Przekonany, że żadna z krzywd jaka mi się dzieje nie jest jego winą, to ja jestem odpowiedzialna za to, co mi się przytrafia. Świetny manipulator i nałogowy kłamca. Dzień, w którym wyprowadzę się na studia będzie spełnieniem marzeń. Jak żyć z takim człowiekiem?

Gość gość
nie wiem

Gość gość
Uciekaj dziewczyno jak najszybciej. I nie daj sobie niczego wmówić

Gość gość
A kto będzie płacił za studia? Nie ten wredny tatuś czasem?

Gość gość
W jego oczach jestem nikim, głupią dziewuchą która w życiu nic nie osiągnie x I ma rację. Kobiety niczego nie osiągają w życiu. Kończą g*wno studia dla papierka, lądują w g*wno robocie za kiepską płacę, a w między czasie rozglądają się za bogatym frajerem, który będzie jej bankomatem i zapewni wysoki standard życia za bachora, którego ona wysra. Patrzcie na siebie obiektywnie, jesteście niewiele warte.

Gość gość
Pan wyżej chyba zapomniał o tak wielu kobietach sukcesu, jakie wszyscy możemy podziwiać. Najlepiej wszystkich zaszufladkować. Ciekawe kto tym wrednym tatusiem będzie się później opiekował. Trzymaj się mała, wyrwiesz się z tego

Gość gość
Przekonany, że żadna z krzywd jaka mi się dzieje nie jest jego winą, to ja jestem odpowiedzialna za to, co mi się przytrafia x Również prawda. Autorko, zacznij brać za siebie i swoje życie pełną odpowiedzialność, zamiast zwalać na wszystkich wokół. Wyglądasz na niedojrzałe infantylne dziecko, jak większość kobiet, niestety.

Gość gość
niewiele warty jest cep, który napisał ten komentarz^

Gość gość
gość dziś O błędzie statystycznym nie ma sensu się wypowiadać. Większość kobiet nie osiągnęła i nie osiągnie nic. Autorka z największym prawdopodobieństwem do nich należy. Po co się oszukiwać.

Gość gość
Ciekawe ile Ty osiągnąłeś, mądralo ;)

Gość gość
12:18 przynajmniej jeden z nielicznych świadomych ludzi tu mówiących z sensem, jak obiektywne realia wyglądają

Gość anonimowyczlowiek
współczuję każdemu dziecku poranionemu przez własnego ojca, trzymam za ciebie kciuki

Gość gość
gość dziś Śmiało mogę stwierdzić, że o wiele więcej od wszystkich kobiet razem wziętych wypowiadających się w tym wątku ;)

Gość gość
gość dziś A kto będzie płacił za studia? Nie ten wredny tatuś czasem? Zgłoś xxxx o to jest argument ! dlatego trzeba zacisnac zeby i dac sie dalej gnoic tatusiowi, a nawet okazywac wdziecznosc !

Gość gość
gość dziś I cóż Ci po tym, skoroś obrzydliwy z charakteru.

Gość gość
gość dziś gość dziś Śmiało mogę stwierdzić, że o wiele więcej od wszystkich kobiet razem wziętych wypowiadających się w tym wątku oczko.gif xxxxxxxx to Ci powiem, ze czlowiek ktory cos osiagnal w zyciu i czuje sie jako tako spelniony, nie pluje jadem.

Gość gość
gość dziś w pełni się zgadzam doprawdy, żałosna próba dowartościowania

Gość gość
gość dziś To nie moja próba dowartościowania się i moje poczucie wyższości, tylko wasze niższości. Boicie się realiów. Nie atakuj, tylko włącz rozum, bo w bagno wpadniesz ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś A kto będzie płacił za studia? Nie ten wredny tatuś czasem? Zgłoś xxxx o to jest argument ! dlatego trzeba zacisnac zeby i dac sie dalej gnoic tatusiowi, a nawet okazywac wdziecznosc ! xxx Chodzi mi o to żeby od niego nie brać!!!

Gość gość
12:31 nie tłumacz idiotkom one żyją w swojej wygodnej fantazji, póki im realia nie dadzą w kość a i autorka zweryfikuje jeszcze brutalną rzeczywistość na własnej skórze i skończy się puste klepanie i rzucanie zadem

Gość gość
gość dziś gość dziś To nie moja próba dowartościowania się i moje poczucie wyższości, tylko wasze niższości. Boicie się realiów. Nie atakuj, tylko włącz rozum, bo w bagno wpadniesz oczko.gif xxx i kto tu kogo atakuje ?

Gość gość
Ja z kolei nie rozumiem po co to całe wbijanie sobie nawzajem szpili. Dziewczyna ewidentnie potrzebuje kilku ciepłych słów i zrozumienia, a wy nie pomagacie. Droga autorko, musisz odnaleźć w sobie siłę, aby jakoś przejść przez ten trudny okres. Jestem pewien, że wkrótce samodzielnie ruszysz ze swoim życiem i osiągniesz wiele sukcesów. Wierzę również, iż Twój ojciec dostrzeże swój błąd i doceni swoją wartościową córkę. Powodzenia!

Gość sdadsad
nie ty pierwsza i nie ostatnia, ciesz się że w ogóle coś dostajesz

Gość gość
sdadsad dziś x Idąc Twoim tokiem myślenia... ciesz się, że w ogóle masz ojca. Co z tego, że pieprzonego socjopatę.

Gość vnmvhfcufurf
sdadsad dziś nie ty pierwsza i nie ostatnia, ciesz się że w ogóle coś dostajesz xxxx a ona jest jakims psem, czy co ?

Gość sdadsad
vnmvhfcufurf dziś sdadsad dziś nie ty pierwsza i nie ostatnia, ciesz się że w ogóle coś dostajesz xxxx a ona jest jakims psem, czy co ? xx gorzej, bo nawet psy są bardziej rozumne i WDZIĘCZNE od tego zbuntowanego bachora. wcale się nie dziwię że tatuś ją tak traktuje

Gość gość
jestem tu tylko dla g****oburzy *sięga po popcorn*

Gość troller
łobuz kocha najbardziej

Gość Luna Rossa
Brak mi słów na wasz hejt, dziewczyna jest poniżana i wyzywana przez ojca, w wy że to jest niewdzięczna...czy tu naprawdę sami psychopaci siedzą?:O

Gość gość
Luna Rossa dziś Też nie mogę tego zrozumieć...żal się człowiekowi robi od samego czytania tych odpowiedzi