Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydka i miła czy Ładna i ...

Polecane posty

Gość gość

Witam.. stoje ostatnio przed ciezkim wyborem.. tzn zeby ominac teksty iz jestem zlhm czlowiekiem i wybieram kobiety jak rzeczy w sklepie przyjmijmy ze to pytanie teoretyczne i dzieje sie tylko w teorii.. a wiec panowie.. w sumie panie tez ale tylko obiektywnie.... mloda 22letnia dziewczyna, oddana , robiaca dla mnie wszystko i w lozku i w zyciu ktora nigdy nic Mi nie odmawia.. ale takiej sobie urody z 6 na 10 .. czy druga 26 letnia, ladna 10 na 10 .. typowo kobieca , nie robiaca wszysgkiego co chce w lozku czy w zyciu majaca swoje zadnie (co akurat srednio mi siw podoba gdyz jestem egoista tak samo jak ona ;-) ) i w terii co wybrac.. nie przeszkadza mi brzydsza bo jakby to ujac stoi mi bez znaczenia na pore warunki i inne czynniki.. nie przeszkadza mi tez iz ladniejsza nie zrobi w lozku dla mnie wszystkiego.. poza tym moze to kwestia czasu uroda.. i tak prezmija poza tym 6 na 10 to nie tak zle. Strasznie sie stara .. zaczela diete , ubiera sie inaczej , nawet mimo iz mam 32lata kupila mi konsole .... 10 lat roznicy czy 6 .. to nie ma znaczenia ani dla nich ani dla mnie.. prawde mowiac w zyciu nie wybralbym rowiesniczki.. chyba kazdy woli mlodsze... i to chyba w psychice siedzi.. mlodsza nawet jak gorsza to i tak lepsza niz ta w twoim wieku... w sumie kobiety tez moga brac starszych i mlodszych.. ale wracajac .. wyrzucajac wiek zalozmy za wszyscy w trj historii maja po 25 lat i facet i lafna 10 na 10 i ta 6 na 10.. lepiej taka ktora ciut brzydsza ale zrobi zakupy stara sie uczyc gotowac itd czy taka ladna ktora sie nie uczy a ewentualnie juz cos umie ale krytyke znosi ... poprostu lepiej nie krytykowac... z ta brzydsza wiecej sie mozna posmiac ... co byscie wybrali w takiej historii.. pyram panow glownie po przejsciach bez wzglefu na wiek i 25 30 czy 80latkow

Gość gość
Taka do zycia.. radze po 2 rozwodach .. ladne jak i brzydkie sa nic nie warte., taka ktora bedzie chciala dla ciebie wszystjo zrobic

Gość gość
To zalezy do pukniecia ladna nawet jak kloda do zycia brzydsza..nikt nie pomysli ae brzydsza robi w lozku dla ciebie wszystko, bedziesz czul siw lwpszy zreszta.. po 40stce czy pozniej pojsc mozesz na d***** czy znalesc jakas 30stke czy 20stke co chce kasy.. Ładna wszyscy beda chcieli puknac****ewnie wiwlu to zrobilo bo ladna. Nie waz e czy dobra czy nie w lozku bo i tak kazdy by pyknal czyli moze cie zdradzic, nie bedziesz czul sie samcem alfa itd.. ladne to pojemniki na sperme, ewentualnie jak masz 45lat jakies ladne 20 czy 25 latki za kase

Gość gość
Jedna i druga na ciebie leje