Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakim etapu zwiazku powiedzieć mu że mam 2 dzieci, czy mówić wogóle

Polecane posty

Gość gość

Czy to powinno miec znaczenie dla prawdziwego faceta? Umawiam się z facetem 8 miesiecy, chcemy zamieszkać razem, ja mam 2 dzieci, mieszkają u moich rozdziców. Dopiero po ślubie bym je sprowadziła do nas aby je przysposobił.

Gość gość
W ogóle mu nie mów. Postaw go przed faktem dokonanym. Jak już będzie po nocy poślubnej, wtedy mu powiedz "kochanie, mam dwoje dzieci. Od dziś będą z nami mieszkać."

Gość gość
E tam 8 miesięcy to nic... Nie mów mu.... Bo po co... Po ślubie przeprowadzisz... Maskara co ludzie w głowach mają

Gość gość
Jesteś nieuczciwa i głupia na dodatek. Nie mówić o dzieciach, tylko potem nagle mają się pojawić i z wami zamieszkać? Chyba nie piszesz poważnie.

Gość gość
O matko 8 mcy i zero tematu o rodzinie ? Dzieciach ? Przeciez takie info powinien poznac od razu

Gość gość
Ale przeciez jeżeli kocha mnie to z całym moim bagażem. Mówiłem mu ze byłam w jednym związku i tyle Gdyby zapytał mnie wprost: czy z tego związku masz 2 dzieci, to bym odpowiedziała że tak.

Gość gość
Wez zrzeknij sie praw do dzieci i nigdy nic mu nie mow, bo sie facet zawinie szybciej niz concorde latal. To musi byc prowokacja,nie ma az tak glupich bab:x

Gość gość
Temat realny (ta dwojka dzieci), ale ty akurat piszesz prowo. Słabe na dodatek.

Gość gość
Nie mow wcale o dzieciokach, najlepiej wyrzuc je z zyciorysu durna matko ! Najepia dzieci,a pozniej szukaja sobie ksiecia,z****** ksiezniczki.

Gość gość
Durne prowo,jak i baba ktora je zalozyla. To na tych spotkaniach ,pewnie tylko seksicie,a zero rozmow. Slabe to. Ty moze,juz 8 miesiecy jestes w ciazy i on tez o tym nie wie.

Gość gość
Prowo do tego kiepskie a te głupie odpisują Widać że bekę sobie z was niezła kręci

Gość gość
Kiedyś pisałam długo z facetem, mówiłam że jestem po rozwodzie, nieważności małżeństwa itp że jestem samodzielna mama to ani razu nie zapytał nawet o imię dziecka. Spotkaliśmy się i również zero tematu, próbowałam naprowadzic o to ale on był jakby zainteresowany wyłącznie moja osoba zapominając że nie jestem panna bez zobowiązań...

Gość gość
Przypomnij sobie, jak to było w serialu dom, jak "cielęcina" miała zostać żoną Prokopa. Moim zdaniem powinien on poznać dzieci jeszcze przed ewentualnym zamieszkaniem razem. Bo może się okazać, że on też ma i alimenty musi płacić, albo że nie bierze pod uwagę wzięcia odpowiedzialności za nie swoje dzieci. Im wcześniej się dowie, tym lepiej. Będziesz wiedziała, czy przyjmie twoje potomstwo, czy się wycofa.

Gość gość
0/10

Gość gość
Mój partner mnie znał wcześniej więc wiedział że mam 2 dzieci i w co się pakuje :-P dostałam jedynie warunek że ' nasze dziecko też będzie musiało być haha i właśnie jest w drodze :) A moich chłopaków traktuje jak swoje dzieciaki